Merkezefendi’den 4500 öğretmene ajanda

Merkezefendi’den 4500 öğretmene ajanda

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi’dekitüm öğretmenlere isimlerine özel hazırlanmış ajanda hediye ediyor.

A+A-

Merkezefendi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan 4500 adet isme özel ajanda merkezde görev yapan 4500 öğretmene ulaştırılıyor.Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, öğretmenlik mesleğinin saygı gösterilen bir meslek olduğunu belirterek, öğretmenlerin de her zaman öğrencilerin ve toplum tarafından örnek alınan kişiler olduğunu söyledi.

  Başkan Subaşıoğlu, öğretmenlerin toplumda çok önemli bir yere sahip olduklarını belirterek; “Öğretmenlik daima toplumda önde gelen ve örnek alınan kişiler olmuşlardır. Öğretmen yeri geldiğinde çocuklar için anne ve babadan daha fazla örnek alınan, taklit edilen kişiler olmuşlardır. Öğrencilerine sadece bilgi vermekle kalmayıp onları geleceğe hazırlayan değer yargı ve kültürlerin elçileri olmuşlardır. Bu vesile ile başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kutsal görevlerini aşkla, şevkle ifa eden değerli öğretmenlerimizi sevgiyle, saygıyla selamlıyor,   Bu vesileyle ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum ” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.