Merkezefendi’de kasap denetimi

Merkezefendi’de kasap denetimi

Merkezefendi Belediyesi Zabıta ekipleri, kasaplara et kesimi ve hijyen denetiminde bulundu.

A+A-

Merkezefendi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler aralıksız denetimlerini sürdürüyor. Zabıta ekipleri, ilçedeki kasapları denetledi.

Denetimlerde, kaçak et kesimi başta olmak üzere kasapların hijyen koşullarına uyup uymadıkları da kontrol edildi. Kaçak et kesimi, etlerin muhafazası ve hijyen koşulları açısından kasaplar sıkı bir denetime tabi tutuldu.

Denetimlerle ilgili bilgi veren Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu “Denetimlerimizi aralıksız devam ettiriyoruz, halkımızın sağlığı her şeyden önemlidir, daha temiz ve kaliteli ürün satanları tebrik ediyoruz. Kaçak et kesenlerin her zaman peşindeyiz ve kaçak ete yönelik denetimlerimiz devam edecektir.

Tek gayemiz ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın sağlıklı koşullarda üretilen gıdaları tüketmelerini sağlamaktır.

Denetimlerde genelde bölgede bulunan işyerinin temizlik ve hijyen koşullarına uydukları da görüldü. Bu da bizi mutlu etti.

Bu konularla ilgili Beyaz Masa’dan bizlere ulaşacak olan vatandaşlarımızın şikayetleri de anında takip edilecek ve gerekli işlemler başlatılacaktır. Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmalarını istiyoruz”dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.