Merkezefendi Belediyesi Denizli’nin gururu oldu

Merkezefendi Belediyesi Denizli’nin gururu oldu

Merkezefedi Belediyesi, bu yıl 5’cisi düzenlenen Ak Parti Yerel Yönetimler Sempozyumu’na 10 projeyle katıldı. Projelerden 3’ü finale kalarak Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katıldığı sergide yerini aldı.

A+A-

Bu yıl 5’cisi gerçekleştirilen Ak Parti Yerel Yönetimler Sempozyumu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi. Ankara Ticaret Odası-Congresium’da yapılan ‘Gençlik ve Belediye’ konulu Yerel Yönetimler Sempozyumu’na Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve ekibi de katıldı.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca, Ankara’da gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Sempozyumu bu yıl ‘Gençlik ve Belediye’ konusunda gerçekleşiyor. Sempozyumda, Yerel Yönetimler ‘Gençlik ve Belediye’ Yarışmasında dereceye giren belediyelere Başbakan Ahmet Davutoğlu ödüllerini takdim etti. Ayrıca ‘Gençlik ve Belediye’ temalı yarışmada dereceye giren belediyelerin projelerinden oluşan bir serginin açılışı gerçekleştirildi.

Merkezefendi Belediyesi’nin 2 projesi sergilendi

Tam 10 projeyle yarışmaya katılan Merkezefendi Belediyesi’nin 2 projesi onlarca proje arasından finale kalarak sergilenmeye layık görüldü. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katıldığı sergi büyük beğeni topladı.

Sempozyum kapsamında belediyeler arasında yapılan "gençlik" temalı yarışma için milletvekili, akademisyen ve yerel yönetim uzmanlarından oluşan 17 kişilik jüri heyetinin, yaklaşık 1,5 aydır belediyelerden giden projeleri titizlikle incelediğini ve ödül alan eserleri belirlediğini anlatan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak düzenlenen yarışmaya 10 projemizle katıldık. Öksüz Yetim Kimsesizler Üzülmesin ve Okul Başkanları Meclisi projemiz onlarca proje arasında finale kaldı ve burada sergilendi. Gösterdikleri ilgiden dolayı genel merkezimiz bizleri ziyadesiyle onurlandırdı. İnşallah ilerleyen süreç içinde gençlik projelerine daha da büyük önem vereceğiz. Sağlıklı gelecek nesiller için çalışacağız” dedi.

 Öte yandan, Öksüz Yetim Kimsesizler Üzülmesin, Okul Başkanları Meclisi ve Skate Park projelerinin genel merkez tarafından bastırılacak hizmet kataloğunda yer alacağı belirtildi.

 

Merkezefendi Belediyesi’nin AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen yarışmaya gönderdiği projeler şöyle;

1 - ‘OKUL BAŞKANLARI MECLİSİ’ (OBM) PROJESİ

2 - ‘ÖYKÜ’ (ÖKSÜZ YETİM KİMSESİZLER ÜZÜLMESİ) PROJESİ

3 - ‘HAYDİ, GENÇLER İSTANBUL’A’ PROJESİ

4 - ‘SKATE PARK - KAYKAY PARK’ PROJESİ

5 - ‘PROTATİF HAVUZ’ PROJESİ

6 - ‘ARABADAN İNİYORUZ BİSİKLETE BİNİYORUZ’ PROJESİ

7 - ‘ÖĞRENİM YARDIMI’ PROJESİ

8 - ‘SPORUN VE SPORCUNUN DOSTU’ PROJESİ

9 - ‘MERKEZEFENDİ KARDEŞİK FUTBOL TURNUVASI’ PROJESİ

10 - ‘YAŞAM PAYLAŞTIKÇA GÜZEL’ PROJESİ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.