Medeniyetler Buluşuyor

Medeniyetler Buluşuyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisinin düzenlediği "Medeniyetler Denizli’yi Keşfediyor" projesi kapsamında 15 farklı ülkeden gelip Denizli'de öğrenim gören gençler bir araya geldi. Proje ile öğrencilerin farklı kültürleri tanıması h

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından farklı ülkelerden gelen öğrencilerin farklı kültürleri tanıması için Medeniyetler Denizli’yi Keşfediyor projesi başlatıldı. Proje kapsamında 15 farklı ülkeden gelip Pamukkale Üniversitesi'nde öğrenim gören öğrenciler Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri ile bir araya geldi. Denizli'nin tarihi ve kültürel değerlerinin de tanıtıldığı projede konuk öğrencilere kentin turizm değerleri anlatıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi binasında bir araya gelen Azerbeycan, Rusya, Somali, Benin, Kore, Nijer, Mali, Kenya, Türkmenistan, Endonezya, Bangladeş, Pakistan, Kazakistan, Senegal ve Afganistanlı öğrenciler kendi ülkesinin gelenek ve göreneklerinden bahsetti.

Hedef ülkemizi tanıtmak

Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Şeniz Yılmaz, “Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi olarak düzenlediğimiz ‘Medeniyetler Denizli’yi Keşfediyor’ projesi kapsamında farklı ülkelerden gelerek Denizli’de öğrenim gören arkadaşlarımızla bir araya geldik. Amacımız Denizli’de öğrenim gören öğrencilerin Denizli’nin tarihi ve kültürel yapısını görmelerini sağlamanın yanı sıra ülkemizin ve ilimizin değerlerini tanımalarına yardımcı olmak ayrıca farklı kültürleri tanımak" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.