Makam Odam Çalışma Odası Olacak

Makam Odam Çalışma Odası Olacak

Meslekte Erdem Grubunun adayı Hasan Akgün, Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) başkanlığına seçilmesi halinde makam odasının olmayacağını söyledi.

A+A-

Denizli SMMMO’nun Mayıs ayında yapılacak genel kurulu öncesi adaylar çalışmalarını sürdürüyor. Meslekte Erdem Grubunun adayı Hasan Akgün, düzenlediği yemekli  toplantıda meslektaşlarıyla bir araya geldi. Grand Denizli Otel’de gerçekleştirilen toplantıya Muhasebeci ve Mali Müşavirler yoğun ilgi gösterdi. Toplantıda Akgün, meslektaşlarına Oda başkanı seçilmesi halinde  hayata geçireceği projeleri hakkında bilgi aktardı,  görüş alışverişinde bulundu. 

“MAKAM ODASI ÇALIŞMA ODASI OLACAK”

Toplantıda bir konuşma yapan Akgün, başkanlığa seçilmesi halinde makam odası olmayacağını söyledi. Akgün, “Meslektaşlarım bu onurlu görevi grubumuza verirse, benim makam odam olmayacak. Makam odasını meslektaşlarımın çalışma odası haline getireceğim” dedi.

“HERKESE AÇIK OLACAK”

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Akgün, “Görev bize verildiğinde Danışma Meclisi toplantılarını tüm meslektaşlarımıza açık hale getireceğiz. Odamızı gerçek anlamda meslektaşlarımızın hizmetine sunacağız. Odamızda tam zamanlı Mali Müşavir destekli çözüm masası kuracağız. Sürekli ve ücretsiz eğitimleri öncelikle Odamızın mesleki birikiminden yararlanarak gerçekleştireceğiz. Mali verileri üyelerimizin denetimine açık olacak şekilde sitemizde detaylı olarak açıklanacaktır. Meslekte ve Odada yenilemeyi ilke edineceğiz. Çağa uygun bir yönetimi gerçekleştireceğiz” dedi.

“AKTİF BİR YÖNETİM”

Aktif bir yönetim anlayışı içerisinde olacaklarını belirten Akgün, “Ülkemize ve milletimize karşı sorumlu olduğumuz bilinciyle hareket edeceğiz. Sorunlara karşı duyarlı olacağız. Meslektaşlarımızın Odamızın ve Birliğimizin haklarını ve menfaatlerini koruyacak ve geliştireceğiz. Özellikle İlçelerden gelen meslektaşlarımız iç Oda binamızda dinlenme ve çalışma odasını hayata geçireceğiz. Vergi Dairesi, SGK gibi kamu kurumlarında meslektaşlarımıza ait bir çalışma odası olmasını sağlayacağız. Eşit, adil, saygın, aktif bir yönetimi mutlaka gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Akgün konuşmasının ardından toplantıya katılan meslektaşlarının sorularını cevaplandırdı. MESUT GÜLER

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.