Dursun BERKOK

Dursun BERKOK

Yazarın Tüm Yazıları >

"Oyuna Gelmeyin!"

A+A-

Devlet Bahçeli; "Oyuna Gelmeyin!"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabı üzerinden tüzük kongresinin toplanması için delegelerden imza toplamaya çalışan muhalifleri eleştirdi. Bahçeli'nin takipçileriyle paylaştığı mesajları şöyle:

"PKK Şırnak’ta kütüphane yakıyor, 39 bin kitabın yüzde 90’nuna zarar veriyor. Camilerimizi ve okullarımızı kundaklıyor, yani felaket geliyor!

Anadolu sanki istila altında. Türk milleti sanki esaret zincirlerine mahkum. Saltanat süren haramzadeler mutlu, vatan mahzun ve yapayalnız. Kaçak saray kötülüğün ve nifakın sembolü haline geldi. Buna sessiz kalıp methiyeler düzenlerin iki cihanları da karardı. Malum zat diyor ki: Zulüm payidar olmazmış, farkları işgal değil ihya, yağma değil fetihmiş. Doğru, hırsız oldu fatih, haram oldu taltif. Bile bile çelişkiye kapılmak, göre göre yanlışa düşmek, üstelik buna da boş ve anlamsız bahaneler üretmek hiç kimseyi haklı çıkarmaz.

Tertemiz vicdanlı hiçbir Milliyetçi-Ülkücü Türkiye’nin böylesi bir döneminde çelişki yaşamamalı, aklını çelen kurgulara aldırmamalıdır. Türklüğün defin çalışması alçakça sürerken, Türkiye’nin son mevzisi, milletin yegane muhafızı MHP’yi meşgul etmek, oyuna gelmektir. Hiçbir dava arkadaşım dışarısı ateş altındayken evinin içini karıştırmaya, direnci kırmaya, gücü zayıflatmaya fırsat vermez, vermemelidir."

***
Yüzde yüz doğru! Amenna..
İyi de, bu kadar kötü bir iktidar her dara düştüğünde onları niye kurtarıyorsunuz ki?
İmza toplayanlar, siz AKP'ye sert muhalefet yaptığınız için ya da PKK/HDP en sert şekilde cezalandırılsın dediğiniz için eylemde bulunmuyorlar! 
Her zor durumundan AKP iktidarını kurtardığınız için imza topluyorlar. Ellerine haklılık karinesini, AKP'ye verdiğiniz yanlış desteklerle siz verdiniz! Şimdi tedbirde zorlanıyorsunuz. 
MHP'nin ülkücü nüvesi, Türkiye gerçeklerini ve politikayı en az sizin yakın çevreniz kadar bilmektedir. 
Tedbiri almak konusunda da bilgi ve hak sahibidir! 
Ortalığın durulmasını sağlayın. Sizin için de zor olan bu durumdan, partiyi çıkartacak tedbiri almanızın da, göreviniz olduğunu hatırdan çıkartmayın.
Saygılarımla...


Bu yazı toplam 4430 defa okunmuştur.
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.