Lokomotiv Moskova 1-1 Fenerbahçe

Lokomotiv Moskova 1-1 Fenerbahçe

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu rövanşında konuk olduğu Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımıyla 1-1 berabere kaldı.

A+A-

Fenerbahçe, Rusya'dan turla döndü.Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda 2-0 kazandığı maçın rövanşında, Lokomotiv Moskova ile 1-1 berabere kalarak tur atladı.Fenerbahçe'nin golünü 83'te Mehmet Topal, L.Moskova'nın golünü 45'te Samedov kaydetti.

SOYUNMA ODASINA YENİK GİTTİK

İlk maçta aldığı 2-0'lık skorun avantajıyla sahaya çıkan Fenerbahçe, kontrollü bir oyunla maça başladı. De Souza ve Volkan Şen'le gole yaklaşan sarı-lacivertliler, ilk yarının son dakikasında Samedov'un ayağından kalesinde golü gördü. Rakibine önemli bir fırsat vermemesine rağmen sarı-lacivertliler soyuma odasına 1-0 geride gitti. Maçın 45. dakikasında kaleci Fabiano'nun da hatasıyla Rus ekibi Samedov'un golüyle devreyi 1-0 önde tamamlayarak umutlandı.


MEHMET TOPAL'IN GOLÜ TURU GETİRDİ!

İkinci yarıda temkinli oyununu sürdüren sarı lacivertliler 71. dakikada büyük tehlike atlattı. Samadov'un altıpas içinden yaptığı kafa vuruşunda başarılı olan Fabiano ilk goldeki hatasını telafi etti. 83. dakikada ise Fenerbahçe'yi rahatlatan gol geldi. Sağ taraftan kullanılan kornere düzgün bir kafa vuruşu yapan Mehmet Topal, turun kapısını sonuna kadar açtı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve karşılaşma 1-1 sona erdi.


KURA ÇEKİMİ CUMA GÜNÜ

Sarı lacivertlilerin rakibi cuma günü İsviçre'nin Nyon kentinde yapılacak kura çekiminin ardından belli olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.