Liseli gençlerden beyin fırtınası

Liseli gençlerden beyin fırtınası

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile PAÜ Münazara Kulübü işbirliğinde düzenlenen "Denizli 4. Geleneksel Liselerarası Münazara Turnuvası" başladı. Liseli gençlerin üç gün boyunca gerçekleştireceği beyin fırtınasına Denizli ve ilçe

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Münazara Kulübü işbirliğinde, bu yıl dördüncüsü düzenlenen "Denizli 4. Geleneksel Liselerarası Münazara Turnuvası" başladı. 4-5-6 Mart tarihlerinde yapılan Denizli 4. Geleneksel Liselerarası Münazara Turnuvası'nın açılışı ise PAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde gerçekleştirildi. İlk gün müsabakalara katılacak öğrenci kayıtları, temel eğitim ve gösteri maçı ile başlayan turnuvanın ikinci günü liseli gençler çeşitli toplumsal sorunları ele alarak beyin fırtınası estirdi.

 

7 farklı konu ele alındı

 

Münazara ekipleri savundukları ya da karşı çıktıkları görüş hakkında bilgilerine, hitabet gücüne, vücut dilini kullanma becerilerine ve ikna kabiliyetlerine göre değerlendirilirken, Denizli Merkez ve ilçelerdeki 36 okulun katıldığı münazarada 7 farklı konu ele alındı. Nefes nefese geçen turnuvanın 4 tur halinde tamamlanacağı kaydedildi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.