Ligde Kalmak Şampiyonluk Kadar Önemli

Ligde Kalmak Şampiyonluk Kadar Önemli

Denizlispor’un Teknik patronu Mehmet Altıparmak, ligde kalmanın şampiyonluk kadar önemli olduğunu söyledi.

A+A-

Samsunspor karşısındaki üstünlüklerini bir anda ellerinden kaçıran Denizlispor, maçtan mağlup ayrılsa da ligde kalmanın mutluluğunu yaşıyor.

Samsunspor ile karşılaştıkları maçın ardından değerlendirme yapan Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, “İlk yarı rakibe hiç pozisyon vermedik diyebiliriz. İkinci yarı maçın kırılma anları vardı. Golü attıktan 1 dakika sonra golü yememiz oldu. Burada taraftara hakkını vermek lazım. İnanılmaz bir atmosfer oluşturdular. Hem hakemi hem de bizi etkisi altına aldılar. Takımlarını tekrar oyuna döndürdüler ve 2-1’lik galibiyet oldu. Bugün burada biz belki futbol adına mağlup olduk ama buradan ligde kalarak döndük. Hem Samsunlular hem de biz sevinerek maçtan ayrıldık. Buradan Samsunspor’u tebrik ediyorum. Yolları açık olsun, Play-off’ta da başarılar diliyorum. Biz ligde kaldık. Bize bu onuru yaşatan futbolcularımı alınlarından öpüyorum. Biz de inanılmaz çalıştık. Biz geldiğimizde düştü gözüyle bakılan bir takım vardı. Ama son haftalardaki müthiş çıkışımız ile ligde kaldık. Bizim ligde kalmamız şampiyonluk kadar önemliydi. Onun için futbolcularıma bu gururu yaşattıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

Bu arada ligde kalmanın sevincini yaşayan Denizlisporlu futbolcular ise bu sevinci soyunma odasında çektikleri özçekim ile taraftarlarıyla paylaştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.