Kuyucakta korkunç kaza

Kuyucakta korkunç kaza

Aydın'ın Kuyucak İlçesi'nde takla atan otomobilin camından yola fırlayan 3 kişiden 2'si yaşamını yitirirken, araç sürücüsü ağır yaralandı.

A+A-

Kaza, bugün saat 11.00 sıralarında, Aydın- Denizli Karayolu üzeri Gencerli Yol Kavşağı'nda meydana geldi. Buharkent'te özel bir firmada çalışan evli ve 2 çocuk babası 51 yaşındaki Mehmet Orbay, yönetimindeki 35 NPD 91 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Takla atan otomobil, 100 metre sonra refüjde durabildi. Otomobil camından fırlayan sürücü Orbay ve araçta bulunan evli ve 2 çocuk babası 62 yaşındaki Hüseyin Horzum ile 45 yaşındaki Kamil Kabus yolda kanlar içinde kaldı. Kazayı görenler sağlık,jandarma ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine karayoluna gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Horzum ile Kabus'un kaza yerinde öldüğü belirlendi. Ağır yaralanan sürücü Mehmet Orbay ise Nazilli Develt Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza yerinde yapılan incelemenin ardından ölenlerin cenazesi morga kaldırıldı. Araçlar kaza yerine yapılan incelmenin ardından yoldan çekildi. Kaza sonrası otomobilin kadranının 200 kilometrede takılı kaldığı görüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan kazada ölen Kamil Kabus'un sürücü Orbay'a tarla sattığı, devir teslim işlemiyle para teslimi için Nazilli'ye gittikleri öğrenildi. Kazada ölen Hüseyin Horsum'un ise Kamil Kabus'un arkadaşı olduğu, Kuyucak'ta bir işi olduğu için araca bindiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.