Kutlu ve Mukaddes Bir Mücadelenin Adıdır

Kutlu ve Mukaddes Bir Mücadelenin Adıdır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk, 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle kutlama mesajı yayınladı.

A+A-

MHP Denizli  İl Başkanı Yasin Öztürk,  "Türk milleti denilince akıllara iman, irfan, kahramanlık, vatanseverlik gelir. Bu vasıfların süsü ve tacı da, tarihe Altın harflerle yazılan destanlardır, zaferlerdir. 30 Ağustos ise, şanlı tarihimizde başımıza tac ettiğimiz kutlu ve mukaddes bir mücadelenin adıdır" dedi.

Öztürk,   "Kahraman Türk ordusunun cesareti ve kahramanlığı ile aziz milletimizin vatan sevdası sayesinde Dumlupınar'da yazılan destan, hürriyet ve istiklalimizin ilelebet müdafaa ve muhafaza edileceğinin tüm dünyaya ilanı olmuştur. Şüheda kanıyla sulanan bu toprakların her karışında, aziz milletimizin milli ve manevi dayanışması vardır, birlik, beraberlik ve kardeşlik vardır. Bu kardeşliği geçmişte olduğu gibi bugün de bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir" diye konuştu.

 MHP İl Başkanı Öztürk,   "30 Ağustos Zaferi nedeniyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.