Kurban Bayramınız Mübarek olsun

Kurban Bayramınız Mübarek olsun

Denizli Siyaset

A+A-

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci:

“Manevi duygularımızın yoğunlaştığı, birlik ve beraberlik hissiyatımızın güçlendiği, yardımlaşma ve dayanışmanın her zamankinden daha fazla gönül dünyamızı kuşattığı bayramlarımız, toplumsal dirliğimizin ve manevi bütünlüğümüzün zirveye ulaştığı müstesna zaman dilimleridir. Son günlerde bölünmez bütünlüğümüzün ve kardeşliğimizin hedef alındığı menfur saldırılar münasebetiyle, her zamankinden daha fazla anlayış, sevgi ve birlikteliğe ihtiyacımız olduğu şu günlerde, milli birliğimizi temin edecek birleştirici değerlerin önemi ortadadır. Hz. Ibrahim ve Ismail’den miras bu kutlu bayramın tüm Denizlili hemşehrilerimiz için sağlık, mutluluk, esenlik ve refah getirmesini temenni ediyorum. Barış ve huzur içerisinde nice bayramlara ulaşmak dileğiyle büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyor, bu vatan için hiç çekinmeden canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarak mübarek kurban bayramınızı tebrik ediyorum.”

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan:

“İnandığımız dinimizin, tüm evrensel değerlerin vardığı uzlaşmacı anlayıştan ve hoşgörü düşüncesinden güç alarak, “Önce İnsan,Önce Birlik, Önce Türkiye” diyor, tüm hemşehrilerimizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”

CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca:

Birlik ve dayanışma içinde huzurun hakim olduğu bir Türkiye temennisiyle Kurban Bayramınızı kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim.

MHP  Denizli 21. Dönem Milletvekili Av. Salih Erbeyin:

“Sevgi ve şefkatle küçükleri kucaklamak ve onları hediyelerle sevindirmek, umutların tekrar canlanmasına da vesile olacaktır.Türk milleti sağlam ve emin adımlarla varlığını ve bütünlüğünü koruyacak yüksek erdem ve iradeyi tıpkı bayram coşkusunda olduğu gibi sonsuza kadar gösterecektir.Ülkemizin her köşesindeki aziz vatandaşlarımın ve Denizlili hemşehrilerimin, Türk-İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutluyor,  nice bayramlara ulaşmayı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.”

AK PARTİ Denizli İl Başkanı Necip Filiz:

“Mübarek Kurban Bayramı’nızı en içten dileklerimle kutlar, bu bayramın birliğimizi, kardeşliğimizi ve dirliğimizi pekiştirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederiz.”

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Av. Yusuf Garip:

“Bayramlarımız millet olma şuurumuzun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu özel günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her gününe taşıyabilmek için daha çok çaba göstermemiz gerekmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, milli birlik ve dayanışma duyguları içerisinde coşku ve sevincimizin artarak devam etmesi dileklerimle Denizlili hemşerilerimizin Kurban Bayramını tebrik eder, selam ve saygılar sunarım.”

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş

Değerli Kardeşlerim,

Birlik ve beraberlik içerisinde, bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın coşkusunu ve heyecanını yaşamaktayız. Kurban Bayramı; Müslümanlar için, Allah’a yaklaşmak, O’nun rızasına erişmek için bir fırsattır. Komşuluk haklarının, dayanışmanın ve paylaşmanın öne çıktığı bu kutlu günlerde,  etrafımızdaki tüm düşkün ve gariplerin ellerinden tutmalı, onları sevindirmeli ve bayramın tadına varmaları için her türlü gayreti göstermeliyiz.

 

Hiçbir insanlık dramına kayıtsız ve sessiz kalmayan bir medeniyetin mensupları olarak, gerek İslam coğrafyasında gerekse tüm dünyada mazlumların yanında olmalı, onlara sahip çıkmalıyız. “Komşusu açken, tok yatan bizden değildir.” Diyen Peygamberimize yakışan bir Müslümanlığı benimsemeli ve hayatımızın her dakikasında uygulamaya çalışmalıyız.

 

Kıymetli kardeşlerim,Bu duygu ve düşüncelerle, adanmışlığın ve teslimiyetin simgesi Kurban Bayramını aileniz ve sevdiklerinizle birlikte mutlu ve huzurlu bir şekilde geçirmenizi temenni ediyorum. Başta yüce milletimiz olmak üzere, tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramını kutluyor, bayram ziyareti için yola çıkacak olan vatandaşlarımıza hayırlı yolculuklar diliyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.