Kulağınıza Sarımsak Koymanın Faydaları

Kulağınıza Sarımsak Koymanın Faydaları

Sarımsağın faydaları yüzyıllardır bilinmektedir ve antik zamanlardaki insanların bile sağlıkları için sarımsak kullandığını biliyoruz.

A+A-

Bu doğal antibiyotik tedavi açısından yaygın bir kullanım alanına sahiptir. Sarımsağın birçok hastalık için harika ve doğal bir çözüm olduğundan birçok kez bahsettik ancak bu sefer sarımsağın şifalı özelliklerini üzerindeki bilgilerimizi daha da genişleteceğiz. Örneğin, bir diş sarımsak, ağrılı kulak enfeksiyonlarını kolaylıkla tedavi edebilir.

İşte şaşırmanıza neden olabilecek bazı bilgiler: Sarımsak kulaklardaki ağrıyı geçirir ve baş ağrılarını hafifletir. Kulak ağrısı hoş olmayan bir duygudur ancak sarımsağın da yardımıyla dakikalar içerisinde bu ağrınızı azaltabilir ve giderebilirsiniz. Nasıl mı? Sadece temizlediğiniz bir diş sarımsağa ihtiyacınız var. Bu dişi, bir kulaklıkmış gibi kulağınıza yerleştirin. Ağrı ve enfeksiyon birkaç dakika içerisinde geçecek ve kulağınızda bir ısının yayıldığını hissedeceksinizdir. Bu yöntemle aynı zamanda baş ağrılarınızı da tedavi edebilirsiniz.

Bu gibi durumlarda yatmadan önce süreci tekrarlayın. Diş sarımsak ise tüm gece boyunca kulağınızda kalmalıdır. Sabah olduğunda tamamen yeni biri olarak uyanacaksınızdır. Sarımsak aynı zamanda vücut ısısını da düşürür. Bu, çocuklar için idealdir. Eğer çocuğunuzun ateşi varsa sarımsağı dilimleyin ve elma sirkesine yatırın. Ardından bunları çocuğunuzun bacaklarına ve kulaklarına yerleştirin. Vücut ısısı hızlı bir şekilde düşecektir.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.