KOSGEB Kursiyerlerinden Başkan Özbaş'a Teşekkür

KOSGEB Kursiyerlerinden Başkan Özbaş'a Teşekkür

Sarayköy Belediyesi ve İş-Kur işbirliği ile düzenlenen Kosgeb Uygulamalı Girişimcilik Kursu’na katılan kursiyerler, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

A+A-

Nisan ayının başında yapılan mülakatların ardından 75 kişi kursa katılmaya hak kazmıştı. 25 kişiden oluşan ilk grub, Kişisel ve Kurumsal Gelişim Danışmanı Özcan Toralı nezaretinde Sarayköy Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan eğitimleri tamamladılar. 3 gruptan oluşacak olan kursta, kursiyerlere girişimcilik kültürü, iş planı kavramının önemi ve başarılı işletmelerin kurulması için yapılması gerekenler detaylı bir şekilde anlatıldı.

 

Hem kursun açılmasına öncülük etmesi hem de Meclis Salonu’nu kendilerine tahsis etmesinden dolayı başkana teşekkür etmek isteyen kursiyerler, bugün Başkan Özbaş’a hoş bir sürpriz yaptılar. Kursiyerler, üzerinde başkanın isminin bulunduğu şık bir kalemlik hazırlatarak kendisine hediye ettiler. Nazik hediyeleri için kursiyerlere ve Danışman Toralı’ya teşekkür eden Başkan Özbaş “Uzun yıllar ticaret hayatının içerisinde bulundum. İş hayatımın bana kazandırdıklarının değerini şu anda çok daha iyi anlıyorum. Bu yüzden iş hayatına atılmak isteyenlerin ve iş hayatında başarılı işletmeler kurmayı hedefleyenlerin yanında olmayı kendime bir görev olarak kabul ediyorum. Geçen yıl İş-Kur ile ortak bir şekilde bu girişimcilik kursunu yine belediyemizde açmıştık. Vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine bu yıl tekrar açtık. Hem Sarayköy’den hem de Denizli’den birçok vatandaşımız bu kursa katılıyor. Umuyorum ki bu kursa katılan tüm kardeşlerimiz ileride başarılı bir işletmeci olacaklar ve belki de ülke çapında bilinen markaları oluşturacaklar. Ben bu nazik hediyeleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Sayın Özcan Toralı Bey’e ve tüm kursiyerlerimize başarılarla dolu bir hayat diliyorum” dedi. Daha sonra başkanı kursun yapıldığı Meclis Salonu’na davet eden kursiyerler, Başkan Özbaş’a ikramlarda bulunarak kendisiyle uzun süre sohbet ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.