Konya'ya Hayran Kaldılar

Konya'ya Hayran Kaldılar

Çiçek Buris çalışanları Konya’ya hayran kaldı.

A+A-

Çiçek Buris Ulaştırma Sorumlusu Yasar Celal Ceylan’ın düzenlediği gezide fabrika çalışanları Konya’nın tarihi yerlerini gezme imkanı buldular.

 

Uzman rehber eşliğinde Konya’yı karış karış gezen Çiçek Buris çalışanları, gezi süresince Konya’nın tarihi ve kültürel mekânlarını ziyaret ederek şehri yakından tanıma şansı yakaladılar.

 

Çiçek Buris çalışanları, Şems-i Tebrizî Camii ve Türbesi, Ateş-Baz Veli Türbesi, Eşrefoğlu Camisi, Mevlana Türbesi ve Mevlana Müzesi ile Alâeddin Tepesini gezme imkanı buldular. Konya’yı tepeden seyretme fırsatı da bulan Çiçek Buris çalışanlarının gezisi, Mevlana Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Sema gösterilerinin ardından sona erdi.

 

Konya gezisini değerlendiren Çiçek Buris çalışanları, “Bu gezilerle ülkemizin tarihi ve turistik bölgelerini görme imkanı buluyoruz. Bundan önce de Çanakkale’yi gezme ve tanıma fırsatı bulmuştuk. Bu tür gezi imkanını bize tanıyan başta fabrika yöneticilerimiz olmak üzere, bugünkü geziyi tertip eden ve büyük emeği geçen Yasar Celal Ceylan bey’e çok teşekkür ediyoruz” dediler. MESUT GÜLER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.