Koca Seyit Sarayköy'ü ağlattı

Koca Seyit Sarayköy'ü ağlattı

Çanakkale Zaferi’nin 101. Yılı Anma Etkinlikleri çerçevesinde Sarayköy Belediyesi ve İzmir Kültür Sahnesi İsmail Gülnar Tiyatrosu işbirliği ile sahnelenen, cesareti ve azmi ile savaşın kaderini değiştiren kahramanlardan birisi olan Seyit Onbaşı’nın hayat

A+A-

Sarayköy Belediyesi Çok Amaçlı Salonunda sahnelenen, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve kalabalık bir seyirci topluluğunun izlediği oyunda duygu dolu anlar yaşanırken, birçok vatandaş oyunu gözyaşları ile takip etti. Belediye Başkanı Özbaş’ın yanı sıra Ak Parti Sarayköy İlçe Başkanı Mevlüt Arık ve Belediye Meclis Üyemiz Engin Gültekin’in de izlediği “Koca Seyit” ayakta alkışlanarak son buldu.

 

Tiyatro gösterisinin ardından oyunculara günün anısına çiçeklerini takdim eden ve kısa bir konuşma yapan başkanımız “Bugün çok özel bir gün yaşadık. Duygulandığımız, ağladığımız ama çok gururlandığımız bir oyun seyrettik. Ecdadımızın zorluklara ve yoksulluğa rağmen bu vatan için, bu bayrak için neler yaptığını izledik. Ben hepinizin adına başta hemşerimiz İsmail Gülnar Bey olmak üzere tüm oyuncu arkadaşlarıma ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İnşallah ülkemizde Seyit Onbaşılar hiç bitmeyecek ve bu cennet vatan topraklarında sonsuza kadar ay yıldızlı bayrağımız dalgalanacak” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.