Kızlarımız Badminton'da İlk Madalyalarını Aldı

Kızlarımız Badminton'da İlk Madalyalarını Aldı

Bugünün Kızları Yarının Anneleri Projesi kapsamında Badminton eğitimleri turnuvayla tamamlandı.Turnuva sonrası ödül töreni yapıldı ve Badminton eğitimlerini başarıyla tamamlayan tüm öğrenciler madalya ve katılım belgesi ile onurlandırıldı.

A+A-

İlginin yoğun olduğu ödül töreni Pamukkale Kaymakamı Veysel BEYRU, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat ERDOĞAN, Pamukkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Zafer AKÇAY, Pamukkale Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halil ELMAS, Pamukkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yahya KARACA, Orhan Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Ertan AKTAŞ, Cumhuriyet Lisesi Müdürü Feridun SARIKAVAK, Proje Yürütücüsü Yrd. Doç. Dr. Zekeriya ÇELİK, görevli antrenör ve gönüllülerin katılımıyla gerçekleşti.

BU TURNUVANIN KAYBEDENİ YOK

Bugünün Kızları Yarının Anneleri - Domino Etkisi projesinde spor eğitimi alan kız öğrenciler proje kapsamında katıldıkları ilk turnuvada ilk madalyalarını aldı. Turnuvaya katılan herkesin madalya ve katılım sertifikasıyla onurlandırıldığı törende öğrencilerin heyecanı gözlerden kaçmadı.

Pamukkale Kaymakamlığı, Pamukkale Belediyesi, Pamukkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Denizli Kredi ve Yurtlar Kurumu Bölge Müdürlüğü, Denizli İl Sağlık Müdürlüğü, Denizli Halk Sağlığı Müdürlüğü, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl ve İlçe Müdürlüğü, Pamukkale Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Denizli Rehberlik ve Araştırma Merkezi ve Denizli'nin yükselen yıldızı, Denizli Yıldızlar Spor Kulübü'nün ortaklığında devam eden proje kapsamında spor eğitimleri devam ederken öğrenciler Badminton eğitimlerini tamamladılar. Seminerler, sosyal ve kültürel etkinlikler ile desteklenen projede spor faaliyetleri Milli Sporumuz Hemsball ve Step Aerobik eğitimleri ile devam edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.