Kızılay’a destek her geçen gün artıyor

Kızılay’a destek her geçen gün artıyor

Denizli merkez ilk ve orta dereceli okullarda eğitim öğretim alan öğrenci velilerinin Kızılay’a kan bağışı devam ediyor. Bağışlardan son derece memnun olduklarını ifade eden Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu, “Kan vererek insan hayatına katkı sağlay

A+A-

Son dönemlerde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu, Kızılay'ın faaliyetleri ve çalışmalarının, kamuoyunda takdirle karşılandığını söyledi. “Bunun gereği olarak da gerek kan verme ve gerekse de bağış noktasında her geçen gün ilgi ve alaka da atmaktadır” diyen Bakan Otçu, “Hemen hemen her gün bizleri onurlandıran ve gururlandıran bağışlar yapılmaktadır. Cedide Abalıoğlu Endüstri Meslek Lisesi, Vakıfbank İlkokulunda kan bağışı kampanyası düzenlendi. Bu kampanyaya gerek okul idareleri ve gerekse de velilerimiz çok büyük ilgi gösterdi.Vakıfbank İlkokulu'nda doksan ünite ve Orhan Abalıoğlu Endüstri Teknik Lisesi'inde seksen ünite kan bağışı gerçekleşti.Böylelikle Denizli'nin  günlük kan ihtiyacı karşılanmış oldu. Bu ilgi ve alaka, kurumumuza duyulan güvenin bir eseridir. İnsan hayatı için son derece önemli olan kan bağışında bulunan ve günden sonra da bulunacak olan tüm eğitim camiasına; bu kampanyanın alt yapısını oluşturan Pamukkale ilçesi Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan ve Rasül Çövüt hocamıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.

 

MEHMETÇİK'TE KAN VERDİ

Geçtiğimiz günlerde 11. Komando Tugay Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kamil Özhan Özbakır'a nezaket ziyareti gerçekleştirdiğini ifade eden Başkan Otçu, burada Mehmetçiklerin kan bağışında bulunduğunu ifade etti. Başkan Otçu, "Kamil Özhan Özbakır'a11.Komando Tugay Komutanlığı'ndaki makamına yaptığımız ziyarette değerli komutanımız bizleri çok samimi bir şekilde karşıladı. Komutanımız ve askeri erkana çok teşekkür ediyorum. Burada Kızılay Denizli Şube Başkanlığımızın çalışmalarını anlattık. Ardından da kısa zaman içinde gerçekleşecek organizasyonla kan bağışlamak isteyen Mehmetçiklerimiz kan bağışında bulundu. Kan vererek insan hayatına katkı sağlayan tün gönüllü bağışçılarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

 

BULDAN'I ZİYARET ETTİ

Merkezdeki çalışmaların yanı sıra şube çalışmalarına katkı vermek  ve toplumda kan bağış bilincini oluşturmak amacıyla ilçe turlarına da başlayan Başkan Otçu, Buldan'da bir dizi temaslarda bulundu. Ziyaretler sonrasında kısa bir değerlendirme yapan Başkan Otçu, "Kızılay'ımız Denizli merkezde olduğu gibi ilçelerde de yoğun bir şekilde çalışmaya devam etmektedir. Çalışmaları yerinde görmek, destek vermek amacıyla Buldan'a bir gezi gerçekleştirdik. Burada çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Faydalı geçen ziyaretlerimizde bizlerden sıcak ilgi ve alakalarını esirgemeyen Buldan Kaymakamı Hacı Uzkuç'a, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay'a, Buldan İlçe Emniyet Müdürlüğüne, Buldan Jandarma Komutanlığına, Buldan Kızılay Şube Başkanlığına, Buldan Müftülüğüne  ve Buldan Ticaret Odası Başkanı  Halil Baştürkmen'e göstermiş olduğu misafirperverlik için çok teşekkür ederim” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.