Kız Ve Erkek Öğrenciler Ayrı Okullarda Okutulmalıdır

Kız Ve Erkek Öğrenciler Ayrı Okullarda Okutulmalıdır

Okullarımızın tatile girdiği şu günlerde Milli Eğitim Şurasında alınan kararların acilen uygulanması gerektiğini dile getiriyoruz.

A+A-

Milli bir eğitimin yerleştirilmesi ve İslami bir eğitime geçilmesi gerektiğini söylüyoruz.  “Ülkemizde yürütülmekte olan bütün düzenlemeler İslam’dan değil batıdan alınmıştır. Din ve ahlak düzeni batıdan alındığı için toplum çürümekte, aile müessesesi yıkılmakta, toplumu eriten faiz, zina, kumar, içki ve benzeri kötülükler bizzat yöneticiler tarafından teşvik edilmektedir. Bunlarla mücadele etmek isteyenler horlanmakta. Savunanlar ise çağdaş ve modern sayılmaktadır. Uyuşturucu kullanımı ilkokullara kadar inmiştir. Bu konularda ciddi tedbirler de alınmamaktadır. Edep, hayâ, iffet gibi kavramlar tarih olmuştur” İlimizde yaşanan son zamanlarda intiharlar ölümler bizleri üzmektedir.

 

Çocuklarımız Okullarda Terbiye Edilmiyor, İfsad Ediliyor

 

Türkiye’nin kabul ettiği eğitim uygulaması hakkı değil, kuvveti üstün tutuyor “Böyle olunca sistem, şuurlu nesiller yetiştirmek yerine, dünya egemenlerinin ürettiği her şeyi tüketen narkozlanmış ve robotlaştırılmış gençler yetiştirmektedir. Ülkemizde uygulanan eğitim müfredatları ve bu müfredeta dayalı olarak yazılan ders kitapları cahilidir, ilkeldir ve gericidir. Bu müfredat ve ders kitaplarının görülmek istenmeyen yanı; nesilleri İslam’dan uzaklaştırma hedefidir. Çocuklarımız okullarda terbiye edilmiyor, ifsad ediliyor. Maneviyetsiz bir nesil yetiştiriliyor”

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi olarak Öğrencilerimizi bu yarıyıl tatilinde gerçekleştireceğimiz  Eğitim Kamplarımıza davet ediyoruz.

Kız Ve Erkek Öğrenciler Ayrı Okullarda Okutulmalıdır

 

Milli eğitimin önündeki en büyük engellerden birisinin de karma eğitim olduğunu ifade ediyoruz bu eğitim sisteminden vazgeçilmesi gerektiğini vurguluyoruz. Eğitimde batı ve AB kıstasları yerine İslam’ın kıstas alınması gerektiğini kaydediyoruz, “Karma eğitim, kız ve erkek öğrencilerin kendileri olarak gelişmesinin önündeki en büyük engeldir. İfsaddan başka bir şeye hizmet etmeyen bu anlayışta ısrar edilmesi akla ziyandır. Bu uygulamaya derhal son verilmeli, kız ve erkek öğrencilerimiz ayrı okullarda okutulmalıdır”

 

Batı, Aile Kurumunu Yok Saymaktadır

 

Türkiye’nin batıcılığı terk edip Milli Görüşe dönmesinin lider ülke olabilmesinin en önemli şartı olduğunu belirtiyoruz. Eğitimde büyük bir zihniyet değişikliğine ihtiyaç olduğunu söylüyoruz. “Ülkemizde eğitim siyasetini belirleyen karar vericiler, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet davutoğlu, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı olmak üzere ‘eğitim şekil değil muhtevadır’ gerçeğini görerek muhtevada köklü değişiklikler yapmak zorundadırlar. Bu değişim sağlanamaz ise Türkiye’nin geleceği karanlıktır. Şehvetleri önceleyen bir muhteva ile Türkiye ancak helak olmaya gider. Milli Görüş’ün inançlı kadrolarının gayretli çalışmalarıyla, en yakın zamanda Allah’ın lütuf ve yardımıyla ‘Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya’ kurulmuş olacak ve bütün insanlık saadet bulacaktır.”

                                                                

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi

Ortaokullar ve Lise Komisyonu Adına

Ekrem ÇETİN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.