Başkan Selfi Çekti,Sosyal Medya Yıkıldı!

Başkan Selfi Çekti,Sosyal Medya Yıkıldı!

Merkezefendi Baharda Yürüyor etkinliği on binlerce kişiye ulaştı. Dev yürüyüşte Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun sahneden yaptığı özçekim sosyal medyada olay oldu

A+A-

Başkan Subaşıoğlu öz çekimini, “Merkezefendi’de on binler yürüyüşe geçti. İşte öz çekimimiz” sözleriyle paylaştı.

Merkezefendi Belediyesi’nin ‘Merkezefendi Baharda Yürüyor’ etkinliğinin şehirde yankıları sürüyor. Yaklaşık 15 bin kişinin katıldığı yürüyüşte renkli görüntüler ortaya çıktı. Program öncesi sahneye çıkan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, konuşmasının ardından yürüyüşe katılanlar binlerce kişiyle selfie(özçekim) yaptı. O fotoğrafı kendisine ait sosyal medya hesaplarından paylaşan Başkan Subaşıoğlu’nun öz çekimi sosyal medyada olay oldu. Kısa bir zamanda binlerce beğeni alan fotoğrafa Başkan Subaşıoğlu’nun takipçilerinden tebrik mesajları yağdı.  Yine sosyal medyada yürüyüşe katılanlar fotoğrafları paylaşmayı ihmal etmedi.

PROTOKOL EŞOFMANLARIYLA GELDİ

‘Merkezefendi Baharda Yürüyor’ etkinliğine protokol üyeleri de eşofmanlarını giyerek katıldı. Önceki dönem Ekonomi Bakanı ve Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci eşi Ayşen Zeybekci ve oğlu Efe Zeybekci ile katıldı. Yine AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü eşi Nurşen Görücü, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve eşi Hacer Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Yücel Güngör, 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Kamil Özhan Özbakır, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın, İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı, İş-Kur İl Müdürü Feridun Giresun, Merkezefendi İlçe Müftüsü Gencay Şenyayla ve Eşi Ümmühan Şenyayla ve davetliler katıldı.

GENÇLER RENKLİ KARNAVALLA COŞTU

Denizli’ye farklı bir hava katan yürüyüşte gerçekleştirilen renk festivali de gençlerden yoğun ilgi gördü. Final noktasına da kurulan sahneye çıkan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, gençlerin üzerine sıktığı rengârenkboya sonrası eğlence zirve yaptı.

ULUSAL VE YEREL BASINDA GENİŞ YANKI UYANDIRDI

Büyük yürüyüş yerel ve ulusal basında da geniş yankı uyandırdı. Bahar yürüyüşüne birçok ulusal ve yerel gazete ile internet sitelerinde geniş yer verildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.