Kentin Simgesi Bakanda

Kentin Simgesi Bakanda

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Hollanda’da yaşanan skandalın ardından ayağının tozuyla geldiği Denizli’de AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. İl Başkanı Necip Filiz bakana, kentin simgesi cam Horoz hediye etti.

A+A-

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın Denizli ziyaretindeki duraklarından biri de AK Parti İl Başkanlığı’ydı.

İl Başkanı Necip Filiz ile bir araya gelen Kaya, Denizli’de olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Kaya, “hiçbir şey bizi yıldıramayacak. 16 Nisan’a kadar gece gündüz çalışarak 17 Nisan’da daha güçlü bir Türkiye’ye uyanacağız. Denizli’den de güçlü bir evet bekliyorum” diye konuştu.

Hollanda’da yaşadığı skandal hakkında da konuşan Bakan, “ben bu millete layık bir şekilde davranmaya gayret ettim. İnşallah Rabbim bundan sonra da aynı şekilde millete layık olmayı nasip eder. Bunun için gece gündüz durmadan çalışacağız” dedi.

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz de Bakan Kaya’ya Denizli’yi ziyaret ettiği için teşekkür ederek, tüm Ak Parti Denizli teşkilatı olarak bakanın yanında olduklarını söyledi.

Filiz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı’na kentin simgesi olan cam horoz da hediye etti.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.