Kent Konseyi 2016 yılı hedefini açıkladı

Kent Konseyi 2016 yılı hedefini açıkladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, 2016 yılının ilk Yürütme Kurulu toplantısını yaptı. Tarihi Mavi Ev'de gerçekleştirilen toplantıda 2015 yılı değerlendirmesi yapılırken, 2016 yılında hedeflenen projeler ele alındı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, Yürütme Kurulu toplantısını tarihi Mavi Ev'de gerçekleştirdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci'nin başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Özçelik, TMMOB İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Mehmet Sarıca, Esnaf ve Sanatkarlar Odası temsilcisi Saim Sücüllü, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör, Gençlik Meclisi Başkan Yardımcısı Ömer Sert, Kent Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Şerife Duran ve Buldan Kent Konseyi Başkanı Meryem Salman katıldı. 2016 yılında hayata geçirilmesi planlanan proje ve çalışmaların görüşüldüğü toplantıda, 2015 yılında yapılan çalışmaların değerlendirilmesi yapıldı. Kent Konseyi Meclislerinin ilçelerde de kurulması için yapılan ziyaretlerin 2016 yılında da aralıksız olarak süreceğini ifade eden Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi yapılanmasının sağlam temeller üzerinde yapılacağını söyledi.

 

"Daha güzel bir gelecek için"

 

Başkan Değirmenci, "2016 yılında ilçe ziyaretlerimizi bitireceğiz. İstiyoruz ki, 2016 yılının sonunda yapacağımız Yürütme Kurulu toplantımıza tüm ilçelerimizde kurulan Kent Konseyi Meclisleri katılsın. Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi olarak tüm ilçelerimizin bu çatı altına dahil olmasını istiyoruz. Bugüne kadar 10 ilçemizi ziyaret ettik. 2016 yılının ilk yarısında kalan ilçelerimizi de ziyaret edeceğiz. Kent Konseyi'nin kurulması aşamasında ilçelerimize gereken desteği veriyoruz. 19 ilçemizde de inşallah bu oluşumu başarılı bir şekilde yürüteceğiz" dedi. İlçelerde farklı bir heyecan olduğuna işaret eden Değirmenci, "Topluma olan borcumuzu ödemek ve bizden sonraki nesillere daha güzel bir gelecek bırakmak için zaman ve emek harcamak gerekiyor. Gönüllülük esası olan Kent Konseyi'nin güzel ve başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyorum" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.