Kazım Arslan Tebrikleri Kabul Ediyor

Kazım Arslan Tebrikleri Kabul Ediyor

CHP.Denizli Milletvekili adayı Kazım Arslan,ön seçim sonrası partililerin,kadınkollarının,sivil toplum kuruluşlarının tebriklerini kabul ediyor

A+A-

Dün Merkezefendi kadın kollarımız ile,Pamukkale kadın kollarımız ve Acıpayam kadın kollarımız başkan ve üyeleri ile birlikte seçim bürosuna ziyaret etmişler ve tebriklerini bildirmişlerdir.Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Arslan,CHP İktidarını kadınlarımızın özverili çalışmaları ile sağlayacağız dedi.

Arslan, her zaman dile getirdiğim gibi kadınlarımıza çok önem veriyorum.Ayrıca 03 Nisan 1930 Belediye Kanunu’nun kabulü ile Kadınlarımıza tanınan seçme ve seçilme hakkının 85. Yılını kutluyorum.Bu çalışma Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün kadınlara verdiği önemin bariz kanıtıdır.CHP iktidarıyla kadınlarımıza daha fazla hak ve özgürlükler getireceğiz.Kadın haklarını daha güçlü duruma getireceğiz ve özgürleştireceğiz. Kadınlarımızın çalışma hayatının içerisinde olmalarını çok istiyorum. Gündelik hayatımızı çekip çeviren ,çocuklarımızı büyüten ve düzene koyan,iyimser ve pozitif bakışlarıyla ailesini toparlayan,kısacası  hayatımızda en büyük role sahip olan kadınlarımızın toplumdaki yeri çok büyüktür.Bunednle hayatın ve üretimin içinde olmalarını çok arzu ediyorum.Bugünü baktığımızda kadınlarımızı her alandagöremiyoruz.Buda beni üzüyor.CHP İktidarında bunu düzelteceğiz ve kadınlarımız lehine her şeyi daha çok geliştiracağiz.Bu gün kadınlarımızın hakettikleri değeri görmediklerini düşünüyorum.Kadın haklarının değişik şekillerde yok edilmeye,kadınımızı eve ve mutfağa hapsetmeye çalışan bir ziyniyetigörüyoruz.Kadınlarımızın yalnızca ev işleri yapan,analık görevini icra eden bir vatandaş olarak görülmesini kabul etmiyoruz.  

 Kadınlarımız 13 yıllık iktidar sürecinde hem eziliyor ve hem de yok sayılıyorlar. Kadın cinayetlerinde 13 yıllık dönem içerisinde %1400 artış yaşandı.Şu anda aralıksız bu cinayetlerin yaşandığını görüyoruz.Her gün basın ve medya kuruluşlarında bir kadın cinayeti yada kadına uygulanan bir şiddet görmeden günümüz geçmiyor. Hatta bir çok yerlerde küçük yaşlarda evlendirilen küçük gelinleri görüyoruz.Bu tür görüntüler ülkemiz adına esef vericidir ve üzücüdür.Küçüçük kızlarımızın okul döneminde hayatları karartılıyor.Artık bu kaos ortamından çıkılmalı ve CHP iktidarıyla kadınlarımıza hak ve özgürlükler daha çok tanınmalı,iş yaşamına sokularak ekonomik bağımsızlığı sağlanmalıdır. Bütün bunlar yaşanırken İktidar partisi bu yaşananlara sessiz kalıyor ve kadınlara karşı bu suçu işleyenleri engelleyemiyor,gereklitedbirleride yeterince almıyor.

Türkiye’de kadınlarımızın daha huzurlu ve rahat yaşabilmeleriiçin,iş hayatının içinde olması,ailesine katkı koyması,ekonomik özgürlüklerine kavuşması gerektiğini hepimiz biliyoruz. İktidar partisi tarafından yürütülen çalışmalarında hepsi sadece göz boyamaktan ibarettir. CHP iktidarında kadınlarımıza tanınacak haklar ve yaratılan imkanlar ile özgürleşecekler kendi ayakları üzerinde durabileceklerdir. Üretimin içerisinde aktif rol alarak kendilerine yer edinebilecekler. Projelerimizden bir taneside kadınlarımızın işyeri açmaları durumunda 2 yıl hiçbir vergi ve harç alınmayacak ,ayrıca2 yılda ödeyeceği faizsiz kredi vereceğiz.Kadınlarımızın güçlendirilmesi ile,CHP’yi Denizli’de 1. Parti yapacağız ve 4 milletvekili çıkaracağız.Bunu başarabilmek için kadın kollarımıza büyük görevler düşmekte olup,birlikte çalışıp birlikte başaracağız dedi.

CHP Denizli Milletvekili Adayı Kazım ARSLAN ,bugüne kadar DE-HA gazetesinde her Perşembe yazdığı köşe yazılarından toplanarak kitap haline getirdiği ‘’ Siyasete Adanan Hayat ‘’ adlı kitabını imzalayarak tebrike gelenlere verdi.

Kazım ARSLAN

CHP Denizli Milletvekili Adayı

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.