Kazım Arslan'ın Araçları Yola Çıktı

Kazım Arslan'ın Araçları Yola Çıktı

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, ön seçim hazırlıkları kapsamında hazırladığı araçları yola çıkardı.

A+A-

Bir hafta il merkezinde tanıtım çalışmalarında kullanılacak olan araçlar, daha sonra ilçelere  gönderilecek.  CHP Denizli Milletvekili Aday Adayı Kazım Arslan, 29 Mart’ta gerçekleştirilecek ön seçime ilişkin çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, tanıtım programı kapsamında hazırladığı araçları sabah erken saatlerinde yola çıktı,daha sonra parti teşkilatları ve kadın kolları tarafından kullanılacağını kaydetti.

 

7 Haziran seçimlerinin Denizli ve Türkiye için büyük önem taşıdığını dile getiren CHP aday adayı, Denizli’de 4 milletvekili çıkarmak için tüm güçleriyle çalışacaklarını ifade etti. 

 

Arslan; Önseçim sonrası ilçelerimizde çalışacak olan arkadaşlarımızın ve kadın kollarımızın daha etkili çalışması, ev ev, kapı kapı, her mahalle de etkili bir çalışma gösterebilmeleri için bu araçlarımızı ilçelerimize göndereceğiz. İlçe başkanlığının emrinde hareket edecek olan bu araçlar bütün seçim boyunca kadınlarımızın ve çalışan arkadaşlarımızın gücüne güç katacaktır. Bu gün hazırladığım araçlarımın daha sonrada ilaveleri olacaktır.

Cumhuriyet Halk Partisinin Büyükşehir Belediye Başkanı Adayıydım, partililerim bana 30 Mart’ta oy verdiler beni desteklediler. Aldığımız %40’a yakın oyu daha yukarılara taşımak için ve CHP’nin Denizli’de birinci parti olması açısından, Denizli’de 4 e yakın milletvekili çıkartmak için beni yeniden destekleyeceklerine inanıyorum. Her platformda söylediğim gibi yeniden söylüyorum. CHP’yi Denizli’de 1. parti çıkaracağız, Denizli yıllardır hak ettiğini alamadı, almıyor. Bizler CHP iktidarı ile Denizli’ye ve ülkemize aydınlık ve umut dolu bir gelecek vaat ediyoruz dedi.

 

29 Mart’ta ön seçim bittikten sonra Aday Adayı 23 adayın hiçbir şekilde küslük yaşamayacaklarını ve el ele vererek her yerde çalışmayı sürdüreceklerini söyleyen CHP Denizli Milletvekili A. Adayı Kazım Arslan, siyaset sadece bu günlük yarınlık değil, bu gün 23 arkadaşımızda CHP’nin ilkeleri  ve iktidarı doğrultusunda bu görevi üstlenmeye aday olmuşturlar. Çıkan sonuç her ne olursa olsun geleceğide düşünerek bizlerle beraber çalışacağını düşünüyorum. Partiyi Denizli’de ve Türkiye’de birinci parti yapmak için durmadan çalışacağız. Ben bu düşünceler içerisinde hareket ediyorum arkadaşlarımın da bu düşünceler ile hareket edeceğine eminim. Artık CHP’nin Türkiye’de iktidar olması gerekiyor ,Türkiye’nin CHP Iktidarına ihtiyacı var.Vatandaşlarımızın beklentisi bu. İşçisinden çiftçisine esnafından sanayicisine , gencinden emeklisine herkesin umudu olduk, olmaya da devam edeceğiz. Türkiye’nin normalleşmeye artık çok ihtiyacı var. Türkiye’deki cumhuriyetçi yapının yeniden kurulması için CHP’nin mutlak iktidar olması gerektiğini düşünüyorum ve herkesi Çalışmaya davet ediyorum dedi. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.