Kayseri'de Patlama,Yaralılar Var...

Kayseri'de Patlama,Yaralılar Var...

Kayseri'de patlama! Erciyes Üniversitesi önündeki patlamada yaralılar var

A+A-

Bu Sabah saat 08.45 sıralarında Kayseri Erciyes Üniversitesi yakınlarında henüz nedeni belirlenemeyen bir patlama meydana geldi. Çak saıda Yaralı var.Olay yerine çok sayıda ambulans ve güvenlik güçleri sevkedildi...İlk belirlenmelere göre bombalı bir araç halk otobüsüne yaklaşarak patlatıldı.Çok sayıda ölü ve yaralı olduğu bilgisi geldi...

Görgü tanıkların iddiasına göre halk otobüsünün yanına yaklaşan bir araçta patlama meydana geldi.  Şehit ve yaralılar olduğunu belirten Kayseri DHA Büro Şefi Oktay Ensari'nin bildirdiğine göre "Terör saldırısı olduğu netleşti. Görgü tanıkları, patlamanın 71 plakalı (Kırıkkale) bir araçta olduğunu belirtiyor. Otobüs, hareket halindeyken bir araç geliyor ve bombayı patlatıyor.

Bunun bir terör saldırısı olduğu netleşti.

ACI HABERİ MİLLETVEKİLİ VERDİ

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, A Haber canlı yayınında saldırıda resmi olmayan bilgilere göre 9 şehidimizin olduğunu açıkladı. AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis de "Patlama, hastaneye yakın bir yerde gerçekleşti. Asker ve emniyet, terörün daima hedefindedir. Bu bizi şaşırtmamalı. Üzücü tabi, orada gencecik insanlarımızı kaybettik" dedi.

İÇİŞLERİ BAKANI VE ÇEVRE BAKANI OLAY YERİNE GİDİYOR

Kayseri AK Parti Milletvekili Sami Dedeoğlu, olay yerine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin gittiğini belirtti. Dedeoğlu, yaralı sayısının 15-20'ye yakın olduğunun belirtildiğini kaydetti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da patlamanın gerçekleştiği Kayseri'ye gittiği belirtildi.

DETAYLAR GELECEK...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.