Kayalar Mahallesi sil baştan

Kayalar Mahallesi sil baştan

Merkezefendi’nin mahallelerinde yoğun üst yapı çalışmalarını sürdüren Merkezefendi Belediyesi,Kayalar Mahallesi’nin yollarını sil baştan yeniliyor.

A+A-

Mevcut yolları kazıyan ekipler, pmt sererek yeniden asfalt atıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, çalışmaların bitmesiyle Kayalar’ın çehresinin tamamen değişeceğini söyledi.

Merkezefendi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kayalar Mahallesi’nde yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi ilçesindeki 50 mahallenin de kendileri için ayrı önem taşıdığını söyledi. Asfaltlama çalışmalarının Kayalar Mahallesi’nde kısa süre içinde tamamlanacağını kaydeden Başkan Subaşıoğlu, ”Kayalar Mahallesi’ndeki vatandaşlarımız mahallelerinde üst yapı çalışmasının yapılmasını istiyordu. Biz de talepleri değerlendirdik. Yıllardır sorun olan mahallenin yollarını yenileme kararı aldık. Ekiplerimiz mahalleye girdi. Komple yollarını kazıdı. Ardından da pmt ile kaplama çalışması başladı. Daha sonrada asfaltımız atılacak. Bu çalışmalarımız tamamlandığında Kayalar Mahallemiz bambaşka bir kimliğe kavuşacak. Halkımızın istek ve talepleri doğrultusunda çalışmalarımız aralıksız sürecek. Herşey daha güzel ve yaşanabilir Merkezefendi için” dedi. 

Başkan Muhammet Subaşıoğlu’nu incelemeleri esnasında yalnız bırakmayan Kayalar Mahallesi sakinleri ise, yıllardır yaşanan çileye son verdiği için Başkan Subaşıoğlu’na teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.