Katliam gibi kaza: 15 ölü

Katliam gibi kaza: 15 ölü

Manisa'da meydana gelen kazada 15 kişi hayatını kaybetti.

A+A-

Manisa Gölmarmara'da  süt tankeri ile tarım işçilerini taşıyan kamyonetin çarpıştığı kazada 15 kişi öldü 2 kişi yaralandı

ASMA YAPRAĞI TOPLAMAYA GİDİYORLARDI

Kaza bugün saat 05.30 sıralarında Gölmarmara'ya bağlı Hacıveliler Köyü yakınlarında meydana geldi. Bir süt tankeri ile bağa asma yaprağı toplamaya giden tarım işçilerini taşıdığı belirtilen kamyonet çarpıştı.

ŞERİT İHLALİ YAPTI

Tankerin şerit ihlali yapması nedeniyle meydana geldiği belirtilen kazada, büyük bölümü kadın olan ve kamyonetin kasasında bulunan tarım işçisi olan 15 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi de yaralandı.Tanker şoförünün ise kazadan sağ kurtulduğu öğrenildi.

ÖLENLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU 

Manisa'nın Gölmarmara İlçesi'nde süt tankeri ile karşılıklı çarpışan kamyonetteki ölen tarım işçilerinin sürücü Seyde Aydın (52), karısı Ayşe Aydın (47), Nesrin Aydın (27), Kezban Uysal (67), Fadime Orhan (48), Zeynep Uysal (32), Ummuhan Uysal (30), Nurdane Kaya (40), Burak Kaya (15), Ümmü Demirkol (38), Zeynep Zengin (35), Azize Kars (52), Ayşe Yaşar (40), Zekiye Çetin (54) ve Yıldız Öztürk (41) olduğu öğrenildi. Ağır yaralanan Güldane Kılınç'ın ise Salihli Devlet Hastanesi'nde tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.