Karamanlılardan Subaşıoğlu’na teşekkür

Karamanlılardan Subaşıoğlu’na teşekkür

Merkezefendi Belediyesi, vatandaşların daha rahat Pazar alışverişini yapabilmesi için Karaman Mahallesi’ne ikinci pazaryerini kurdu. Karaman Mahallesi 1770/3 sokak önünde kurulan pazaryeri sayesinde halk, başka mahallelere gitmek zorunda kalmıyor.

A+A-

Merkezefendi Belediyesi vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine Karaman Mahallesi’ne ikinci pazaryerini kurdu. 1770/3 sokakta kurulan pazaryeri sayesinde vatandaşlar daha rahat alışveriş yapabilme imkanı buldu. Yoğun talep üzerine Karaman Mahallesi ‘ne ikinci pazaryeri yapma kararı aldıklarını söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Mahallemizde oturan vatandaşlarımız mevcut Pazar yerlerine gitmekte sıkıntı çekiyorlardı. Biz bu durumda vatandaşlarımızın da isteklerini gözeterek pazaryeri konusunda çalışmalarımıza başladık. İkinci pazaryerinin kurulmasına karar verdik. Cumartesi kurulan Karaman Kapalı Pazaryerinin dışında Perşembe günleri de bu bölgemizde pazarımız kuruluyor. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Ardından Başkan Muhammet Subaşıoğlu, pazaryerinde inceleme yaparak vatandaşlar ve pazaryeri esnafıyla buluşarak onların istek ve taleplerini dinledi. Vatandaşlar, ikinci Pazar yeri için Başkan Muhammet Subaşıoğlu’na teşekkür ve temennilerini ilettiler. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.