Kapılarına Mühür Vuruldu

Kapılarına Mühür Vuruldu

Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yaptığı denetimlerde kupa ve sülük tedavisi ve hacamat yaptığı belirlenen iş yerlerini inceledi.

A+A-

Ruhsatı olmayan bu işyerleri mühürlenerek kapatıldı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Zabıta ekiplerinin bu tür denetimleri sıklaştırdığını ifade ederek “Ruhsatsız iş yerlerinin çalışmasına izin verilmiyor” dedi.

Pamukkale Belediyesi, son dönemde yaygınlaşan kupa tedavisi, sülük tedavisi ve hacamat ile ilgili konularda hassas davranıyor. Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde denetlemelere ağırlık verdi. Vatandaşların şikayetleri ile de mercek altına alınan sağlıksız sağlık kuruluşlarına geçit verilmiyor. Zabıta ekipleri ruhsatı olmayan işyerleri ile ilgili gerekli işlemleri yaparken İl Sağlık Müdürlüğü de aynı yerleri inceleyerek halkın sağlığı korunuyor. Zabıta ekipleri ruhsatsız olarak çalışan iş yerlerini mühürleyerek, çalışmalarına izin vermiyor. Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde denetimlerine ara vermeden devam ediyor.

DENETİMLER DEVAM EDECEK

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, zabıta ekiplerinin denetimlerinde sağlık konusunda ruhsatsız çalışmalar yapan iş yerlerinin belirlendiğini ifade ederek, “Son zamanlarda hacamat, sülük ve kupa tedavisi yapan ruhsatsız iş yerleri türedi. Bunlar halkın sağlığına zarar verebilecek türde uygun olmayan ve ruhsatsız olarak çalışıyorlar. Halkımızın sağlığı bizim için önemli. Bu nedenle ekiplerimiz denetimlerde uygunsuz olan bu yerleri tespit ederek İl Sağlık Müdürlüğü’nden ruhsatı yoksa mühürlüyor. Bizim için öncelik halkımızın sağlığı. Bu tür denetimlerimiz devam edecek” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.