Kameraya Sürpriz Gelebilir!

Kameraya Sürpriz Gelebilir!

Samsung gelecek yıl piyasaya sunacağı Galaxy S8 modeli ile şimdiden konuşulmaya başlandı.

A+A-

Samsung 2017 yılında piyasaya sunacağı telefon ile ilgili şimdiden basına sızdırılan bilgiler ile gündemde kalmayı başarırken, 2016 yılında sunulan Galaxy S7 versiyonunun çok iyi özellikler ile sunulması ve yüksek satış rakamlarına ulaşması böyle bir beklenti yaratmış durumda.

Gelecek yıl piyasaya sunulacak yeni telefon modeli ile ilgili gelen bilgiler oldukça üstün özelliklere sahip telefonun hazırlandığını gösterirken yeni telefon modeli ile ilgili en çok dikkat çeken nokta kameradaki tercih.

30 MP’lik Kamera Gelebilir

Samsung tarafından uzun zamandan beri gizli bir şekilde çalışmalar yürütülmesine rağmen yapılan sızdırmalar ile birlikte yeni telefon modeli 30 MP’lik kaliteli bir kameranın yer alacağı öğrenildi. Bu bakımdan bu kadar yüksek çözünürlüklü bir telefon modeli sunacak Samsung gelecek modelde kameradaki kaliteyi ön plana alabilir. Özellikle çift kamera sistemi ile bu telefon modelinin piyasaya sunulması yüksek çözünürlüklü ve oldukça kaliteli fotoğraflarının çekilmesine imkan sağlayacaktır.

Galaxy S8’de Yer Alacak Diğer Özellikler Neler?

Telefon ile ilgili gündeme gelen bilgilerde sadece kamera detayları paylaşılmadı. Kamera detaylarının yanı sıra telefonda yer alacak teknik özellikler de detaylı bir şekilde verilirken telefonda bu kameranın sorunsuz bir şekilde çalışabilmesi ve telefondan performans alınabilmesi 16 GB RAM ve Snapdragon 830 işlemcinin de kullanılacağı öğrenildi. Telefonda yer alacak diğer özellikler ise şöyle;

5,2 inç ekran

9 MP ön kamera

4.200mAh batarya

mini projektör

microSD desteği 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.