Kaleiçi’nde tüyler ürperten olay

Kaleiçi’nde tüyler ürperten olay

Bir genç kız, kocası ile ilişkisi olduğunu iddia eden bir kadın ve arkadaşı tarafından üzerine asit dökülerek yakıldı.

A+A-

Denizli’nin Kaleiçi Çarşısı’nın Demirciler Caddesi’nde meydana gelen tüyler ürpertici olay iddialara göre şöyle gelişti.

17 yaşlarında olduğu tahmin edilen genç kız, Demirciler Caddesinde bir esnafın yanında işe girip çalışmaya başladı. İddiaya göre, 40 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir kadın, yanında başka bir kadın ile genç kızın çalıştığı yere girdi. İçeriye girince, Kadınlar bir anda genç kıza “Seni 4 aydır arıyoruz” diyerek bağırmaya başladı. Genç kızı, “Seninle konuşacağız” diyerek işyerinin altında bulunan depo olarak kullanılan yere indirdiler. Burada genç kızı, “Sen benim kocamı nasıl ayartırsın” diyerek darp etmeye başlayan kadın ve yanındaki arkadaşı yanlarında getirdikleri asit, diğer bir iddiaya göre kezzabı, genç kızın başından aşağıya döküp kaçtılar.

Acı içerisinde kalan ve yardım için bağırmaya başlayan genç kızın imdadına diğer esnaflar koştu. Depoya inen vatandaşlar gördükleri manzara karşısında dondu kaldı. Asit atılan genç kızın üzerinden dumanlar çıkıyordu. Ne yapacağını şaşıran vatandaşlar hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri asitten dolayı ayakkabısı, tişörtü ve kot pantolonu bile eriyen genç kıza hemen müdahale etti.

Genç kızın, kolunda, vücudunda ve ayaklarında asitten dolayı 2. derece yanık oluştuğu belirtildi. Sağlık ekipleri genç kızın üstündekileri keserek çıkarttı ve ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Hastaneye kaldırdı.

Saldırgan kadınlardan birinin, genç kızın daha önce çalıştığı işyerinin sahibinin eşi olduğu ileri sürüldü. Polis, olay yerinde delil toplayarak soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.