Kahraman Yüzbaşıya Bir Uçak Biletini Çok Gördüler

Kahraman Yüzbaşıya Bir Uçak Biletini Çok Gördüler

Kahraman komutanın, “Eşim ve oğlum da benimle aynı uçakta gelebilir mi” talebine yetkililer tarafından izin verilmedi.

A+A-

Hani’de yaşanan hain saldırıda yaralanan kahraman Yüzbaşı Ersel Ezen tedavisine Ankara’da devam edileceğini öğrendi. Yetkililere, ‘Ailem de benimle aynı uçakta gelebilir mi?’ diye sordu ‘Hayır’ yanıtı aldı. Eşi ve oğlunu, Diyarbakır’dan Ankara’ya kredi kartıyla aldığı biletle gönderdi

Diyarbakır’ın Hani İlçesi’nde, 11 Nisan’da PKK tarafından yapılan saldırıda yaralanan İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ersel Ezen’in Sağlık Bakanlığı’na ait ambulans uçakla Ankara GATA’ya sevk edileceği öğrenildi. Ancak, saldırıdan dolayı bir gözünü kaybetme riski bulunan kahraman komutanın, “Eşim ve oğlum da benimle aynı uçakta gelebilir mi” talebine yetkililer tarafından izin verilmedi. SÖZCÜ, İzmir’deki sözde askeri casusluk davasında ‘paralel’ kumpas sonucunda yargılanan Ezen’e yapılan ayıbın ayrıntılarına ulaştı.

“YARALILARDAN AİLENİZ ETKİLENİR”

Sağ gözünde retina yırtığı tespit edilen Yüzbaşı Ezen’e ameliyat olması gerektiği ve bunun için Diyarbakır’dan Ankara GATA’ya sevk edileceği bildirildi. Bunun üzerine Ezen, kendisi gibi saldırıda yaralanan eşinin de aynı uçakla Ankara’ya gidip gidemeyeceğini sordu. Bu talebe olumsuz yanıt veren yetkililer, eşi ve çocuğunun Ezen ile birlikte Ankara’ya gidemeyeceğini söyledi. Yetkililerin gerekçe olarak, “Uçakta başka yaralılar olacak aileniz etkilenir” dediği öğrenildi.

UÇAK BİLETLERİNİ KREDİ KARTIYLA ALDI

Gazi Yüzbaşı Ezen, bu cevap üzerine kredi kartı ile eşi ve oğluna uçak bileti alınmasını sağladı. Aile, Ankara’ya bu şekilde gitti. Diyarbakır’ın Hani İlçesi’nde geçen pazartesi günü terör örgütü PKK tarafından İlçe Jandarma Komutanlığı’na bomba yüklü tankerle düzenlenen saldırıda, 3 askerimiz şehit olmuş, aralarında Yüzbaşı Ersel Ezen ve eşinin de bulunduğu 39 kişi yaralanmıştı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.