AK Partinin Büyük Buluşması Denizli'de!

AK Partinin Büyük Buluşması Denizli'de!

Ak Parti, 2. Bölge Yerel Yönetimler Toplantısı’nı 13 ilin katılımıyla Denizli’de yapacak.

A+A-

Toplantıya, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu’nun da katılması bekleniyor. İl Başkanı Necip Filiz, yerel yönetimlere dair faaliyetlerin verimliliği ve etkinliği açısından önem taşıyan toplantıda, iki gün boyunca çok sayıda ismi Denizli’de ağırlayacaklarını, bu sırada misafirperverliklerini gösterebilmenin yanında şehri tanıtma imkanı da yakalayacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Ak Parti Denizli İl Başkanlığı, 29 ile 30 Nisan’da Antalya, Konya, İzmir, Muğla, Aydın, Manisa, Uşak, Karaman, Isparta, Burdur, Kütahya ve Afyon’dan gelecek il başkanları, büyükşehir ile il, ilçe ve belde belediye başkanları, büyükşehir belediye meclisi üyeleri, il belediye meclisi üyeleri, il yerel yönetim başkanları, il kadın kolları başkanları, il gençlik kolları başkanları, il genel meclisi başkanları, il genel meclisi grup başkan vekilleri ve grup yönetimi, ilçe başkanları ile il kadın ve il gençlik kolları yerel yönetim başkanlarını konuk edecek.

Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Halil Pekdemir, Karahayıt’taki Colossae Termal Otel ile EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirecekleri büyük organizasyon için gerekli hazırlığı tamamladıklarını açıkladı. Pekdemir, bölge toplantısının Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın organizasyonu olan 2. Bölge Yerel Yönetimler Toplantısı’nda ana amacın çalışmaların verimliliği ile etkinliğini artırmak, belediyeler arasında bilgi ve tecrübe paylaşımını sağlamanın yanı sıra yerel yönetimlerle ilgili istişarede bulunmak olduğunu da söyledi.

Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz ise, 2 gün sürecek bölge toplantısının 4 etaptan oluşacağını hatırlattı. Ayrıca, toplantının ikinci gün öğleden sonra EGS Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki kısmının basına açık olacağını ve oturuma Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, 2. Bölge Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Baloğlu ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın da katılacağını vurguladı. Filiz, “Bizim için, teşkilatımızın bugüne kadar ki faaliyetlerinin takdire şayan olduğunu da gösteren bir teşekkür mahiyeti taşıyan bu önemli organizasyondan da alnımızın akıyla çıkacağımızdan şüphemiz yok. Bunun için emek sarf eden partililerimize teşekkürler. Toplantımızın şimdiden hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.