İsmail Taylan’dan Müjde: ''Proje Tamam''

İsmail Taylan’dan Müjde: ''Proje Tamam''

Dazkırı ilçesinin Esentepe Mahallesi'nde, ilçenin yaşam standartlarını ve konforunu daha üst noktalara taşıyan 155,42 m²  inşaat alanı üzerine 3+1 odalı daire planı 2016 Konut Projesi tamamlandı. 

A+A-

Proje ile ilgili açıklamalarda bulunan İsmail Taylan: ''İlçemizin Esentepe Mahallesi Şehit Astsubay Tuncay Doğan Caddesi üzerinde bulunan ve 1970'li yıllarda Bayındırlık ve İskan Bakanlığı tarafından sosyal konutlar olarak inşa edilen ve zaman içinde kullanışlığını ve sağlamlığını yitirmiş olan konutlara Belediyemiz tarafından risk analizi yaptırılmış ve analiz sonuçlarında riskli bina olarak değerlendirilmiştir. Konutların riskli bina olarak değerlendirilmesi bu alanın kentsel dönüşüm ihtiyacını doğurmuş olup yerine daha kullanışlı daha sağlam ve daha fazla ailenin faydalanmasını sağlayacak konutlar yapılması planlanmıştır. Gelişen ve daha modern bir hale gelen Dazkırı ilçemizin, evi olmayıp yıllardır kiracı olan vatandaşlarımıza  ev sahibi olmalarına imkan sağlayacak iki blok, 6 kattan oluşan konutların projeleri 3+1 odalı ve 155,48 m² alanıyla oluşmaktadır.

Belediyemiz tarafından yapılacak olan konut projesi tamamlanmış olup almak isteyen vatandaşlarımızın 15 Nisan 2016 tarihine kadar Belediye Hizmet Binamıza gelerek taleplerini bildirmelerini rica ederiz.'' dedi.

Akishaber Özel

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.