İsmail Elibol : Eğer Milletvekili Olursam...

İsmail Elibol : Eğer Milletvekili Olursam...

ELİBOL, “MİLLETVEKİLİ OLURSAM MAAŞIMI ŞEHİT-GAZİ VE ENGELLİLERE BAĞIŞLAYACAĞIM”

A+A-

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı, eski Ticaret Odası Başkanı ve eski Sandıklı Belediye Başkanı işadamı İsmail Elibol, milletvekili olduğu takdirde maaşını Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ne ve engellilere bağışlayacağını söyledi.İşadamı İsmail Elibol, Belediye Başkanlığı döneminde ve sivil hayatında bir çok sosyal sorumluluk projelerinde yer aldı. 2012 yılı Çay Ticaret Odasının düzenlediği Afyonspor moral gecesinde, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın Afyonspor’a destek çağrısına duyarsız kalmayan eski Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, iki aylık 

maaşının 5 bin TL’sini Afyonspor’a bağışlamıştı. Afyonspor’u Sandıklıspor’dan ayırt etmediğini de göstermişti. Belediye Başkanı iken de almış olduğu tüm maaşlarını birçok öğrenciye burs verdiği bilinmektedir.MHP Afyonkarahisar Milletvekili A. Adayı İsmail Elibol, “Şehit ve Gazilerimizi unutmadığımızı, düşündüğümüzü, yanlarında olduğumuzu her zaman göstermeliyiz. Şehit ve gazilerimizin hep yanlarındaydık ve birlikte birçok etkinliklere imza attık. Sandıklı’da kullanıma açmış olduğumuz çocuk parklarına da Sandıklı’lı şehitlerimizin isimlerini verdik. Her bireyin bir engelli adayı olduğu bilinciyle engelleri aşmak için paylaşmadan yana olduk. Tekerlekli ve akülü sandalye girişimlerimizle yaşantılarındaki zorluklara köprü kurduk. Şimdi de Allah nasip ederde Afyonkarahisar’lı hemşehrilerimizin teveccühü ile TBMM gidersem milletvekili maaşımı da Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ne ve engellilere bağışlamak istiyorum. Koltuk ve makamlarda gözüm yok. 

 

Gerçekten hizmet etmek isteyen bilhassa iktidar partili milletvekili adayları ve vekillerinden de bu davranışı bekliyorum. Şehit ailesine evini bağışlayan Fransa’da sıvacı ustası olan Emirdağ’lı Ali Dal hemşehrimi de örnek davranışından dolayı tüm Afyonkarahisar adına bir kez daha tebrik ediyorum.Vatanın, milletin, devletin, bayrağın varlığını ve istiklal ve hürriyeti, şehitlere borçlu olduğumuza işaret eden Elibol, “Bağımsızlığımız için en büyük fedakarlığı gösteren şehitlerimiz bu kahramanlıkları ve asaletleriyle milletimizin onur abideleri olmuşlardır. Yüce Türk Milletinin ebedi varlığını devam ettirmek, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü muhafaza etmek amacıyla ülkemizin her karış toprağına kanlarını akıtarak tarihimize altın sayfalar yazdıran aziz şehitlerimize bu vesile ile tekrar Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.