İsmail Başkan '' Leyleği Havada Görmüş ''

İsmail Başkan '' Leyleği Havada Görmüş ''

Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN, Meclis Üyemiz Mehmet DOĞAN ve Evciler Belediye Başkanı Saim ÖZER ile birlikte 26-27 şubat tarihlerinde Ankara’da ziyaretlerde bulundu.

A+A-

Önce Dazkırı’lı hemşehrimiz olan Av. Cem ERYILMAZ’ı ziyaret edip onunla birlikte EPDK’ya giden Başkanımız, burada ilçemize doğal gaz gelmesi amaçlı görüşmelerde bulundu. Görüşmelerin olumlu geçtiğini belirten TAYLAN, doğalgaz ile ilgili görüşmelerin süreceğini ifade etti.

EPDK sonrası Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına da ziyarette bulunan TAYLAN, ilçemize organize hayvancılığı getirmek üzere görüşmeler yaptığını ve görüşmelerin çok verimli geçtiğini belirtti.

Yine Afyonkarahisar-Sandıklı’dan hemşehrimiz olan Ankara-Yenimahalle belediye başkanı Fethi YAŞAR ile fikir alışverişinde bulunan başkanımız Sayın Fethi YAŞAR’ın ilçemizi ekibi ile birlikte en kısa sürede ziyaret edeceğini ve ilçemizde incelemelerde bulunup, destek olacağını belirttiğini söyledi.

Son olarak CHP genel merkezini ziyaret eden TAYLAN burada Genel Başkan Yardımcısı Tekin BİNGÖL ve Milletvekilleri ile görüşmelerde bulunup ziyaretlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.