İşadamlarından öğrencilere tavsiyeler

İşadamlarından öğrencilere tavsiyeler

Denizli'de Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Pamukkale Üniversitesi'nin (PAÜ) desteğiyle düzenlenen "Kariyer ve Ötesi" ana temalı Kariyer Günü etkinliğinde hayatında başarılı, topluma rol-model olmuş katılımcılar, üniversite

A+A-

Denizli'de iş arayanların, gençlerin ve öğrencilerin kariyerlerine yön vermek, farklı seçenekler sunabilmek ve vatandaşların kariyer gelişimine katkı sağlayabilmek amacıyla düzenlenen Kariyer Günü etkinliği PAÜ Mühendislik Fakültesi'nde yapıldı. Etkinliğe, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ferudun Giresun, Denizli Sanayi Odası Başkanı ve Erbakır Yönetim Kurulu üyesi Müjdat Keçeci, Zorlu Hometeks Tekstil Muhasebe ve İnsan Kaynakları Müdürü Bahir Dibekoğlu, Mercan Kimya Üretim Müdürü Tolga Duran, Enerji Verimliliği Derneği Şube Başkanı Mehmet Akgün, DENTAT Yemek Müdürler Kurulu Başkanı Yasal Kafes, Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Osman Kulak ve öğrenciler katıldı. 

 Denizli Sanayi Odası Başkanı ve Erbakır Yönetim Kurulu Üyesi Müjdat Keçeci, gençlere tavsiyelerde bulunarak, "Özellikle mühendisler geleceğin yönetim kadrolarında yer alacakları için yabancı dil bilmeleri önemlidir. Kariyerini yükseltmek isteyenler, kendilerine hedef koymalı, okuyan ve araştıran bireyler olmalıdırlar. Kültürel anlamda donanıma sahip olmaları, çevre edinmeleri ve edindikleri çevreye sahip çıkmalılar" dedi. Keçeci, ayrıca gençlere, işlerinde dürüst çalışmalarını, çağın gelişmelerini yakından takip etmeleri gerektiği ve hayat boyu güler yüzlü bireyler olmaları konusunda önerilerde bulundu. 

 Etkinliğin diğer oturumlarında konuşmacılarda, tecrübelerini, bilgi birikimlerini ve bugüne nasıl geldiklerini öğrencilere anlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.