İlk penaltı Başkan Özbaş'tan

İlk penaltı Başkan Özbaş'tan

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bu yıl ikincisi Sarayköy’de düzenlenen 2. Küme okul Sporları Müsabakaları, gerçekleştirilen açılış töreni ile başladı.

A+A-

Açılış törenine Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın yanı sıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Sarayköy Kaymakamı Fatih Akkaya, Sarayköy Milli Eğitim Müdürü Hamit Aytekin, Milli Eğitim Şube Müdürü Bülent Akhan, öğretmenler ve turnuvaya katılan öğrenciler katıldı.

 

Açılışta turnuvaya katılan öğrencilere seslenen Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş “Bizler sporun her dalında emek harcayan sporcu kardeşlerimize destek oluyoruz. İnşallah sizlerin katılımı ile yapılan bu turnuva, ilçemizdeki spor çalışmalarına büyük bir destek olacak ve yeni sporcuların yetişmesinde bize yardımcı olacaktır. Bu turnuvanın ilçemizde düzenlenmesini sağlayan başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Ahmet İbanoğlu’na ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, tüm sporcu kardeşlerimize başarılar diliyorum” dedi.

 

Turnuva, bugün yapılacak olan futsal müsabakaları ile başladı. Açılış konuşmalarının ardından turnuva, protokol üyelerinin penaltı atışları ile başladı. İlk penaltı atışını yapan Başkan Özbaş, golleriyle turnuvaya katılan öğrencilerin alkışını aldı. Daha sonra diğer protokol üyeleri de penaltı atışları yaptılar.

 

10 Mayıs’a kadar devam edecek olan turnuva, Sarayköy Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak. Futsal, basketbol, voleybol, atletizm, bocce, ve dart branşlarında yapılacak olan yarışmalara Sarayköy, Babadağ ve Güney’den ortaokul ve lise öğrencileri katılıyor.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.