İlk kutlama Sarayköy Belediyesi'nden

İlk kutlama Sarayköy Belediyesi'nden

Sarayköy Belediyesi, 8 Mart Kadınlar Günü sebebiyle bayanlara özel bir kutlama programı gerçekleştirdi. Sarayköy Belediyesi Çok Amaçlı Salonu’nda yapılan etkinliğe, bayanların ilgisi yoğun oldu.

A+A-

Sarayköy Belediyesi Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte açılış konuşmasını yapan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş “Öncelikle tüm bayanlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü canı gönülden tebrik ediyorum. En uzak mahallelerimizden bile katılan misafirlerimiz var. Buraya kadar gelerek bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Geleneksel hale getirdiğimiz bu kutlama programımızı, herkesin rahat bir şekilde katılabilmesi için özellikle pazar günü yapma kararı aldık. Bu yüzden belki de Denizli’de ilk kutlama programını Sarayköy olarak biz gerçekleştirmiş olduk” dedi.

 

Belediye olarak kadınlara pozitif ayrımcılık konusuna önem gösterdiklerini belirten Başkan Özbaş “Aile hayatında ve toplumsal yaşantıda kadının en önemli faktör olduğunu biliyoruz. Bu Yüzden tüm çalışmalarımızda, tüm etkinliklerimizde kadınların ön planda olmasına gayret ediyoruz. Aile Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Dr. Sema Ramazanoğlu’nun, Denizlili olması, şehrimizin milletvekili olması bu konudaki çalışmalarımızdaki en büyük desteğimizdir.”dedi.

 

Sarayköy’ü vatandaşlarla birlikte yönettiklerinin altını çizen Başkan Özbaş “Sizler her olaya, her konuya bir anne şefkatiyle yaklaşıyorsunuz. Sizlerin talepleri, sizlerin uyarıları bizler çok önemlidir. Temas etmemiz gereken, elimizi uzatmamız gereken bir yer varsa, lütfen bunları bana ve arkadaşlarıma ulaştırınız. Hep birlikte el ele vererek ilçemizdeki huzur ve mutluluk ortamını daha üst seviyelere çıkaralım.” Dedi.

 

Sarayköy Belediyesi Dünya Kadınlar Günü Programı, Genel Cerrah Doç. Dr. Namık Özkan’ın “Obezite ve Sağlıklı Yaşam” konulu konuşması ile Sarayköy 24 Mayıs İlkokulu Rehber Öğretmeni Tuğba Oturak’ın “Toplumda Kadının Yeri” konulu sunumunun ardından ikramlar ve eğlence ile son buldu.

 

 

 

           

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.