İlk Defa Batılı Çocuğu Videoda Kullandı!

İlk Defa Batılı Çocuğu Videoda Kullandı!

IŞİD, aralarında İngiliz olduğu öne sürülen bir çocuğun da bulunduğu toplam beş erkek çocuğun Suriye'de tutsakları öldürürken çekilen görüntülerini yayınladı.

A+A-

Videoda çocuklar, ellerinde silahlarla, Kürt savaşçılar oldukları belirtilen ve dizlerinin üstüne çöken tutsakları öldürürken görülüyor. Çocukların yaşları 10 ila 13 arasında değişiyor. Beş çocuktan birinin adı Ebu Abdullah el Britani. İngiliz olduğu söylenen çocuğun kimliği teyit edilemedi ve İngiltere Dışişleri Bakanlığı olayla ilgili yorum yapmadı.

Çocukların üzerinde askeri kamuflaj desenli formalar ve başlarında siyah bereler var. Tutsakların üzerinde de turuncu renkli üniformalar var. İsminin Ebu el Bara el Tunisi (Tunuslu) olduğu belirtilen çocuk, Kürt savaşçılara Arapça sesleniyor ve onlara karşı savaşın henüz başlamadığını söyleyip daha fazla şiddet yaşanacağı söylüyor.

Diğer çocukların isimlerinin de Ebu İshak el Masri (Mısırlı), Ebu Abdullah el Britani (İngiliz), Ebu Fuad el Kürdi (Kürt), Yusuf el Uzbeki (Özbek) olduğu belirtiliyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.