İlçe Başkanlarından toplu imzalı tepki

İlçe Başkanlarından toplu imzalı tepki

Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) İl Başkanı Yasin Öztürk’ün görevden alınmasına tepkiler devam ediyor.

A+A-

MHP’de 15 İlçe Başkanı yayınladıkları ortak bildiride, delegenin hür iradesiyle seçilmiş bir il yönetiminin görevden alınmasını tasvip etmediklerini belirttiler.

İlçe başkanları yayınladıkları bildiride, “47 yıllık Milliyetçi-Ülkücü Hareketin Denizli özelinde daha önce görülmemiş bir şekilde il teşkilatımızın kapatılması ve hiçbir ilçe başkanımızın görüşü alınmadan yeni il başkanının atanması tarafımızca tasvip edilmemiştir.İş bu bildiri ne görevden alınan il başkanının, ne de yeni atanan il başkanının şahsı ile ilgili değildir. Bu bildiride imzası bulunan tüm ilçe başkanları görevimizin başında ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin emrindedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dediler.

Bildiriye imza koyan ilçe başkanları: “Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Akgün, Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Coşkun,   Acıpayam İlçe Başkanı Sebahattin Sökmen,  Çivril İlçe Başkanı Bayram Gümüş, Babadağ İlçe Başkanı Ramazan Ayaydın, Baklan İlçe Başkanı Bekir Dağ,  Bekilli İlçe Başkanı Kemal Harman, Tavas İlçe Başkanı İbrahim Davulcu, Buldan İlçe Başkanı Mehmet Tuğrul, Bozkurt İlçe Başkanı Meral Kocaman, Honaz İlçe Başkanı Sezgin Arıkan, Beyağaç İlçe Başkanı Adil Kaçar, Serinhisar İlçe Başkanı Mehmet Averi, Kale İlçe Başkanı Beyti Tınş, Güney İlçe başkanı Günay Diktaş.” 

Mesut Güler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.