İlaçlamalar Başladı

İlaçlamalar Başladı

Bahar aylarına girilmesiyle, ilçe genelindeki yağmur drenaj ve kanalizasyon hattında sezon boyunca barınabilecek larva ve haşereler ile mücadele çalışmaları Tavas Belediyesi Temizlik İşleri Ekipleri tarafından başlatıldı.

A+A-

Halk sağlığını tehdit eden sinek, sivrisinek ve haşereler karşı başlatılan planlı ve entegre mücadelede kararlı olan Tavas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, termal sisleme ile larva mücadelesine merkez ve mahallerinde vatandaşların daha rahat ve sağlıklı bir yaz geçirmeleri için çalışmalarına merkezden start verdi.

Termal sisleme ile yapılan ilaçlamada kanalizasyon sulama kanallarının sinek ve lağım faresi gibi insan sağlığına tehdit eden zararlıların, insan sağlığına ve çevreye hiçbir zararı olmayan ilaçlarla ilaçlandığını belirten, Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "50 mahallemizi içine kapsayan ilaçlama faaliyetlerimiz ekiplerimiz tarafından kararlılıkla başlatılmıştır. Göreve geldiğimiz günden bu yana çevre dostu belediyeciliği ön planda tuttuk. Bahar ayının gelmesiyle birlikte vatandaşlarımızın haşeresiz, sineksiz temiz bir yaz geçirmeleri için gerekli önlemleri almaktayız. "Temiz Çevre Yeşil Tavas" sloganıyla çıktığımız hizmet belediyeciliğinde, ilkemiz önce halkımızın sağlıklı bir çevrede yaşamalarıdır" dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.