Iğdırlılar dev Türk Bayrağıyla yürüdüler

Iğdırlılar dev Türk Bayrağıyla yürüdüler

Iğdır’da 200 metrelik dev bayrakla yürüyen polis ve vatandaşlar, birlik beraberlik mesajı verdi.

A+A-

Iğdır’da İl Emniyet Müdürlüğü ‘Polis Haftası’ nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenledi. Atatürk Caddesi üzerinde başlayan, ‘81 İl Tek Yürek’ etkinliği kapsamında polis ve vatandaşlar, 200 metrelik dev Türk bayrağı ile birlikte Zübeyde Hanım Bulvarı’ndan, Kars Caddesine kadar yürüdü.

Yürüyüş esnasından evlerinin balkonlarına Türk bayrakları asan vatandaşlar, yürüyüşe geçen kalabalığı alkışlayarak selamladılar. Yürüyüşte meslektaşları Iğdır’da terör olayı sonucu şehit edilen 14 polisin resminin bulunduğu pankart taşıdılar.

Programda 81 ili temsilen polis kıyafeti giydirilen minikler ilgi odağı oldu. Kars Caddesi üzerindeki kavşakta son bulunan yürüyüş sonunda katılımcılara teşekkür eden Iğdır Emniyet Müdürü Yüksel Babal, "Gördüğünüz gibi her görüş, her parti, her mezhep ve her ırk var burada. Türk, Kürt, Laz, Çerkez hepsi var. Hepimiz aynı bayrağı taşıyoruz, inşallah diğer illere de örnek olur. Iğdır’ımız sizin sayenizde TÜİK istatistiklerine göre onuncu sırada. Çevre illerimiz 50. 60. sırada. Bunu sizlere borçluyuz biz, sizler olmasaydınız olmazdı, hep beraber olduğumuz içindir bu. Hepinizi çok seviyoruz, iyi ki varsınız, iyi ki varız" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.