İFTAR ÇADIRI BU KEZ AVDAN’DA

İFTAR ÇADIRI BU KEZ AVDAN’DA

Tavas Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak kurulan iftar çadırı, Ramazan ayının ilk gününden bu yana yüzlerce kişiyi ağırlamaya devam ediyor.

A+A-

Tavas Belediyesi iftar çadırının yanı sıra iftar çadırını belirli mahallelerde de kurarak vatandaşa açıyor. Tavas Belediyesi bu kez Avdan mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Avdan mahallesine kurulan iftar çadırına Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Başkan Yardımcısı İsmail Başlı, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

İftar öncesi konuşma yapan Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Ramazan ayının başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennem ateşinden kurtulmaktır. Bu mübarek Rahmet ayımızda bu gün Avdan’dayız. Yahşiler, Akıncılar, Gökçeler, Kayapınar, Yeşilköy ve Denizoluk mahallerimizin de katılımıyla birlikte kalabalık bir iftar geçiriyoruz. Avdan Baba Türbesinin gölgesinde bu yemeğin hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Ayrıca bugün burada düğün salonumuzun da açılışını yapmış olduk. İlk uygulama olan düğün salonumuz gelin odasıyla, mutfağıyla, wc’siyle örnek bir uygulama oldu. Avdan halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.