İftar Bereketi Zeytinköy’e Taşındı

İftar Bereketi Zeytinköy’e Taşındı

Ramazan ayında gelenekselleşen mahalle iftarları ile kent insanını buluşturan Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kez gönül sofrasını Zeytinköy Mahallesi’nde kurdu. Başkan Zolan, “Yatırımlarla birlikte insanlarımızın arzu ettiği konforu, hak ettiği güzelliği

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ayın sultanı ramazan boyunca her gün bir mahallede düzenlenen iftar sofrası Zeytinköy Mahallesi'nde kuruldu. Binlerce vatandaşın buluştuğu gönül sofrasına eşi Berrin Zolan ile birlikte katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşlarla tek tek selamlaştı ve ramazanlarını tebrik etti. İftarın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Zolan, “Zeytinköy, her yıl geldiğimiz, iftarda buluştuğumuz yer. Halkımız sağ olsun bugün yine bizi sevgiyle muhabbetle karşıladı” dedi.

 

“Durmayacağız, koşacağız, çalışacağız”

Başkan Zolan, Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarının en üst seviyede devam ettiğini belirterek, “İnşallah bu yatırımlarla birlikte insanlarımızın arzu ettiği konforu, hak ettiği güzelliği ortaya koyacağız” diye konuştu. Denizli ölçeğinde üzerilerine düşen görevi yapmanın gayeti içinde olduklarını vurgulayan Başkan Zolan, “Kendi alanımızda kendi görevimizi en iyi şekilde yapmak için vatandaşlarımızla el ele verdik, kol kola girdik. İnşallah dünyada Denizli söz edilebilir bir şehir oluncaya kadar durmayacağız, koşacağız, çalışacağız. Ramazan demeyeceğiz, sıcak demeyeceğiz, yağmur demeyeceğiz. Hiçbir mazeret üretmeyeceğiz. Sadece ve sadece Denizli’de yaşayan kardeşlerimize hizmet edeceğiz. Onun için Denizlimiz daha ileriye daha güzele gidecek” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.