İbrahim Bin Ethem Oyunu Büyüledi

İbrahim Bin Ethem Oyunu Büyüledi

İbrahim Ethem hazretleri tiyatro oyunu çatal çeşme oda tiyatrosunda yapıldı.

A+A-

230 kişilik salona 280 kişi girerek tiyatro oyununu izledi. Dışarıda kalan yaklaşık 100 kişi yer olmadığı için oyunu izleyemeden gitti.

Oturacak yer bulamayanlar oyunu ayakta izlerken tiyatrocuların performansı büyük beğeni topladı.15 amatör tiyatrocunun 3 ay boyunca haftanın her günü çalıştığı tiyatro oyunu görsel efektin yanı sıra, duman efekti, canlı seslendirme, canlı ney dinletisiyle izleyenleri büyüledi.

İbrahim Ethem hazretleri tiyatro yönetmeni Hatice Efeoglu'na Pamukkale Halk Eğitim Müdürü Halil Elmas ve Müdür Yardımcısı Ömer Özdemir çiçek vererek tebrik etti.

"3 ay boyunca haftanın her günü çalışarak mükemmel bir tiyaro gösterisi organize eden Türkçe Öğretmeni arkadaşım Hatice Efeoğlu'na teşekkür ederim"dedi.

Pamukkale Halk eğitimi Türkçe ve Tiyatro öğretmeni Hatice Efeoğlu, bu mübarek ayda birlik beraberliğimizi güçlendirmek topluluğumuza olumlu duygu ve düşünceler vererek sevgi ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmek güzel dinimizin güzelliklerini anlatmak için İbrahim bin Ethem tiyatro oyununu çıkardık sergiledik başta Pamukkale ilçe kaymakamımız Veysel Beyru milli  eğitim müdürümüz ilçe milli eğitim müdürümüz Pamukkale Halk eğitimi merkezi müdürümüz Halil Elmas'a teşekkür ederiz..

"03 Temmuz ve 10 Temmuz'da galamız olacak tüm tiyatro severleri bekliyoruz"dedi

Tiyatro oyunun da çöllerde çekilen bazı sahneler sinevizyonla gösterildi.Çöl sahneleri Denizli Merkez Karakova Dağları'nda çekildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.