Hüsnü Çatal: ''Sözün Bittiği yerdeyiz''

Hüsnü Çatal: ''Sözün Bittiği yerdeyiz''

Ankaradaki bombalı intihar saldırısını kınayan Hüsnü Çatal: ''Vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve  Müslüman Türk Milleti'ne baş sağlığı diliyoruz.'' dedi.

A+A-

Ankara 'daki  bombalı intihar saldırısı hakkında açıklamalarda bulunan Hüsnü Çatal şunları söyledi

SÖZÜN  BİTTİĞİ  YERDEYİZ !

TERÖR  SALDIRISINI TELİN  EDİYORUZ !

ACİLEN  MİLLİ  İSTİŞARE  DİVANI  TOPLANMALIDIR !

Ankara 'daki  bombalı intihar saldırısı  sonucunda meydana gelen patlamada pek çok vatandaşımızı yitirdik.

Vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve  Müslüman Türk Milleti'ne baş sağlığı diliyoruz.

Kesinlikle bilinmeli ki terör; Türk Milleti'ne ve Türkiye Cumhuriyeti' ne karşı girişilen şerefsiz bir saldırıdır !

 Bu milletin sorumluluk anlayışında, Fırat nehri üzerinden geçen bir kuzunun ayağı sakatlansa üzülen, kendini baş sorumlu sayan yüce bir ahlak anlayışı vardır !  Bir KERiM DEVLET anlayışı vardır !

 İşte bu  yüzden terör saldırısı sonucu hayatlarını yitiren vatandaşlarımızın vefatından ve yaralanan vatandaşlarımızdan doğrudan sorumlu olan devlettir, yani AKP iktidarıdır ! Yani Başbakan dır.

Bu kaçıncı Terör saldırısı ? Bu kaçıncı kayıplarımız ? SORUYORUZ : Milletten özür dilemeyi, istifayı ve kabinede restorasyonu hala düşünmüyor musunuz ? Terörle mücadelede yetersiz olduğunuzu ve ciddi hatalarınızı lütfen kabul ediniz !

Ayıplıyor ve garipsiyoruz : Bazı iktidar yardakçıları " terörle birlikte yaşamaya alışmalıyız "diyorlar !  Bazları " başkanlık sistemine geçişi önlemek isteyenlerin provokasyonu "  diyebiliyor ! Bazıları da "Azerbaycan ziyaretini gölgelemek isteyenlerin provokasyonu" diyebiliyor !  Böylesine saçmalıklara, mazeretlere asla itibar edilemez ve etmiyoruz.

 Millet Partisi olarak teklif ediyoruz : Türkiye' de terörle nasıl mücadele edileceğini bilen fikir ve irade sahipleri var.

 AKP iktidarına soruyoruz : Neden teröre karşı tüm milletin katılımını sağlayacak bir DANIŞMA PLATFORMU  düşünmüyorsunuz ?

 Çözümü söylüyor ve ilan ediyoruz ! ÇÖZÜM : Milli Danışma Platformudur . ÇÖZÜM : Milli Danışma Platformunda belirecek iradeye yol vermektir diyor, kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz. 15.03.2016

Hüsnü  ÇATAL

Millet Partisi Genel Başkan Yardımcısı

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.