Horoz Yine Hüsran,Yine Hüsran!

Horoz Yine Hüsran,Yine Hüsran!

PTT 1. Lig'in 25. hafta maçında Balıkesirspor ile Denizlispor karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip 1-0 geriye düştüğü maçı ikinci yarıda attığı gollerle 2-1 kazanmayı bildi.

A+A-

Bu skorla Balıkesirspor puanını 36’ya yükseltirken, düşme hattından uzaklaşmak isteyen Denizlispor ise 21 puanda kaldı.

Yeşil siyahlılar ilk yarısını Recep Niyaz’ın golüyle önde tamamladığı karşılaşmada Balıkesirspor’a 2-1 mağlup olarak kendini zor duruma düşürdü.

PTT 1. Lig’in 25’inci haftasında deplasmanda Balıkesirspor’un konuğu olan yeşil siyahlılar istediğini alamadı. Mücadelenin 20’inci dakikasında aradığı golü Recep Niyaz’la bulan ve çok iyi oynadığı ilk yarıyı önde tamamlayan Horoz, ikinci yarıda ise sahada yok gibiydi. 57’de Kerim’in, 64’te de Zeefuik’in penaltı golü geldi. Üretkenlikten uzak futbolunu sürdüren Denizlispor’da Teknik Direktör Koray Palaz, 87’inci dakikada hakem Murat Özcan’a yönelik tepkileri nedeni ile tribüne gönderildi. Mücadele 2-1 Balıkesirspor üstünlüğü ile sona erdi.

MAÇTAN DAKİKALAR

Dk.5 Recep Niyaz’ın sol kanattan hızla çizgiye gelip içeri kestiği topta Cihan müsait pozisyonda topla buluştu. Çizgi üzerinde kaleci Vukovic son anda topa müdahale etti. Direğe de çarpan top kornere gitti.

Dk.14 Ceza sahası çizgisinin hemen önünden sol ayağıyla çok sert vuran Dilaver Güçlü’nün şutunu kaleci İsmail Şahmalı kornere gönderdi.

GOL - Dk.20 Ceza sahasına yapılan orta Balıkesirspor savunmasında Tomislav’dan sekti. Ceza sahasına çok iyi hareketlenen Recep Niyaz kayarak topu göğsüyle filelere gönderdi ve Denizlispor’u öne geçirdi. (0-1)

Dk.40 Recep Niyaz kendi yarı alanından aldığı topla hızla Balıkesir kalesine gitti. Bire bir de savunmadaki rakibini de çok iyi geçen Recep, kaleci Vukovic’le karşı karşıya kaldı. Hırvat kaleciyi geçemeyen genç yıldız farkı ikiye çıkarma şansını değerlendiremedi.

GOL - Dk.57 Kerim Avcı ceza sahası dışında göğsüyle topu önüne indirdi ve çok sert vurdu. Günün başarılı ismi İsmail Şahmalı bu pozisyonda çaresiz kaldı ve skora denge geldi. (1-1)

GOL - Dk.64 Balıkesirspor’da Tomislav’ın ceza sahası içinde dokunduğu top Şaban’ın koluna çarptı. Hakem Murat Özcan teredddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Zeefuik topu filelere gönderdi. Penaltıya itiraz eden Veli, Cihan ve Recep aynı dakikada sarı kart gördü. (2-1)

Dk.75 Ceza sahası içinde önünü boşaltan Şaban kaleye vurdu. Kaleci Vukovic’ten seken top Recep Niyaz’ın önünde kaldı. Bu futbolcunun vuruşunda da Hırvat kaleci başarılıydı.

Stat: Balıkesir Atatürk

Hakemler: Murat Özcan, Samet Çiçek, Oktay Önge

Balıkesirspor: Vukovic, İlhan Eker, Eray Ataseven, Yiğit İsmail Gökoğlan, Ragıp Başdağ, Zeefuik (Dk. 77 Tadiç) (Dk. 89 Erceg), Kerim Avcı (Dk. 81 Muhammed Ali Doğan), Glumac, Bülent Cevahir, Dilaver Güçlü, Okan Alkan

Denizlispor: İsmail Şahmalı, Veli Acar (Dk. 83 Genkov), Servan Taştan, Kerem Gülbahar, Cihan Özkaymak (Dk. 68 Leandro), Şaban Yılmaz Genişyürek, Recep Niyaz, Mustafa Keçeli (Dk. 38 Muhammed Emel), Dimov, Cenk Güvenç, Şenol Akın

Goller: Dk. 19 Recep Niyaz (Denizlispor), Dk. 57 Kerim Avcı, Dk. 65 Zeeufik (penaltıdan) (Balıkesirspor)

Sarı kartlar: Dk. 55 Yiğit İsmail Gökoğlan (Balıkesirspor), Dk. 51 Cenk Güvenç, Dk. 56 Kerem Gülbahar, Dk. 65 Veli Acar, Dk. 65 Cihan Özkaymak, Dk. 65 Recep Niyaz, Dk. 89 Genkov (Denizlispor)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.