Horoz’un Parlayan Yıldızı

Horoz’un Parlayan Yıldızı

Denizlispor’un alt yapısından gelen 18 yaşındaki stoper Alperen Babacan takımın değişmez ismi oldu. Bu sezon ligin ilk 7 haftasında forma giyemeyen ancak kupa maçları dahil son 6 haftada savunmayı koruyan Alperen, teknik direktör Ali Yalçın’ın da gözdesi

A+A-

97 numaralı formasıyla Alperen; Karşıyaka, Adana Demirspor, Altınordu, Kayseri Erciyesspor ve Yeni Malatya’da 90. dakika forma giyerken, Balıkesir maçında ise 41.dakikada oyuna girip 49.dakika gösterdiği performansla Denizlispor’un son 6 haftada 8 puan almasında büyük payı var. Ali Yalçın ve Denizlispor Başkanı Mustafa Şavluk ile yönetiminin üzerinde titrediği bu oyuncu taraftarın da büyük beğenisini kazandı.

“HEDEFİM DENİZLİSPOR’UN BAŞARISIDIR”

Mütevazi kişiliği ve yardımsever kimliği ile de yaşından büyük tecrübesi olan Alperen, 97 numaralı formayı 97 doğumlu olduğu için tercih ettiğini ifade etti. Hedefinin sadece Denizlispor’un başarısı olduğunun altını çizen Alperen, “Hedefim ilk önce hocamız izin verirse Denizlispor formasını gururla taşımak daha sonra ise Süper Lig takımlarında Denizli’yi temsil etmek. Çocuk güzel ortamda futbol oynuyorum, bana şans verenlere minnettarım. Burada ağabeylerimin de yardımıyla daha iyi olmaya çalışacağım. Eksik ve hatalarım varsa onları da zamanla mutlaka telafi edeceğim. Bıkmadan usanmadan mücadele ederek bu takımı bir üst lige taşımak istiyoruz” dedi.

YALÇIN: BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Denizlispor teknik direktörü Ali Yalçın, Alperen’i yıllar önce ilk kendisinin keşfettiğini ve alt yapıdan yetiştirdiklerini kaydetti. Bu oyuncunun geleceğinin çok parlak olduğunu belirten Ali Yalçın, ileride herkesin Alperen Babacan’ı konuşacağını savundu. Alt yapıdan daha çok oyuncu yukarıya taşıyacaklarını kaydeden Yalçın, gençlere ağabeylik yapan takımın tecrübeli oyuncularına da ayrıca teşekkür etti. Denizlispor Başkanı Mustafa Şavluk da, Alperen’in savunmanın değişmez ismi olacağını ve mücadele gücünün yüksek olduğunu söyleyerek, “Kendi değerlerimize sahip çıkacağız” diye konuştu.

HACI SELAMOĞLU

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.