Horoz evinde teslim oldu

Horoz evinde teslim oldu

PTT 1'inci Lig'de Denizlispor, yeni teknik sorumlusu Koray Palaz yönetiminde elde ettiği 2 galibiyetin ardından Şanlıurfaspor'a evinde teslim oldu: 0-2. 

A+A-

Denizlispor bu skorla 21 puanla düşme barajında kaldı. Bu sezon deplasmanda oynadığı 13'üncü maçta ilk galibiyetini elde eden Şanlıurfaspor ise 25 puana ulaşarak rahat bir nefes aldı. Hayati öneme sahip 90 dakikayı kaybeden Denizlispor'da taraftarlar oyun esnasında ve maçtan sonra Başkan Mustafa Şavluk'u protesto etti. Taraftar, sık sık, "Atama başkan istemiyoruz", "Siyaset elini Denizlispor'dan çek", "Şavluk istifa", "Yönetim istifa", "Siz gidin deve güreşi yapın" tezahüratı yaptı.

4'üncü dakikada Şanlıurfasporlu Lualua orta sahada kaptığı topla hareketlenip ceza sahasına girmeden sert ve düzgün bir vuruşla İsmail'i avladı: 0-1.

17'nci dakikada Şanlıurfaspor'da İbrahim Halil'in pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Lualua, kaleci İsmail ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda sert vurdu, top üstten auta çıktı. 

36'ıncı dakikada İbrahim Halil, Furkan ile girdiği ikili mücadelede sakatlandı, yerine Mertcan girdi.

50'inci dakikada kazanılan serbest vuruşta Denizlisporlu Kerem, yaklaşık 22 metreden müthiş vurdu, kaleci Emrah meşin yuvarlağı aynı güzellikte köşeden tokatlayarak kornere çeldi.

54'üncü dakikada Furkan'ın sağdan ortasında Şaban'ın kafa vuruşu kaleci Emrah'ta kaldı. 

75'inci dakikada Şanlıurfaspor serbest vuruş kazandı. Edinho'nun 25 metreden nefis vuruşu üst direkten döndü, topu maçın yıldızı Lualua rövaşatayla tamamlayıp skoru ilan etti: 0-2.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.